Hasbulla kiírta, hogy McGregor-nak nevezte el a csirkéjét, Conor nekiugrott a Twitteren

Hasbulla kiírta, hogy McGregor-nak nevezte el a csirkéjét, Conor nekiugrott a Twitteren


Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de mi rendesen féltjük Conor testi épségét.

"The Notorious" Conor McGregor sokakat betámadt már az interneten, néha jogosan, néha jogtalanul, de most az MMA community egyik legkedveltebb figurájára vetette ki a hálóját: Hasbullára.

Mégpedig azért, mert a 19 éves MMA rajongó – aki többek között Conor legnagyobb ellenségének, Khabib Nurmagomedov-nak, valamint egy csomó más MMA harcosnak is a haverja – azt írta, hogy McGregor-nak nevezte el a háziállatként tartott csirkéjét (LOL).

Conor ezen jól bepipult, és olyanokat írt, hogy szívesen "átrúgná a gólvonalon ezt a kis nyomit".

Az ex-bajnok később törölte a bejegyzést, de természetesen többen megörökítették. Alexander Volkanovski rögtön Hasbulla védelmére kelt, mondván, hogy hagyja őt békén Conor, mert ha őt basztatja, akkor először vele kell szembe néznie.

Hasbulla-t sem kellett félteni, visszaszólt az írnek:
"Nem követek csöveseket. Nem is tudtam, hogy valaki járatta a száját. Legközelebb jelölj meg, Conor." - írta, majd hozzátette az ír törölt, de lefotózott tweet-jéhez: "Legalább egyikünknek veretlen a mérlege: 1 Hasbulla 0 Conor"Nem akarjuk senkinek sem fogni a pártját, de úgy gondoljuk, először Conor lett megbántva Hasbulla által – valószínűleg senki sem örülne annak, ha ország-világ előtt (Hasbullának rengeteg követője van) valaki lecsirkézné. Hozzátesszük, Conor azért használhatott volna kevésbé bántó szavakat is, mert ez sem volt szép.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá