A UFC hivatalosan is bezárja a légsúlyú férfiak súlycsoportját, pár elbocsájtásról már tudni is lehet.
MMA

A UFC hivatalosan is bezárja a légsúlyú férfiak súlycsoportját, pár elbocsájtásról már tudni is lehet.


Ahogy az várható is volt, Demetrious Johnson távozását követően, a UFC bezárja a boltot a legkisebb férfiak divíziójában.

A 125 font hat évet ért meg a szervezetnél, elvileg költségkímélés az elsődleges ok a bezárás végett, továbbá a rajongói érdektelenség is.

Nagyon sajnálatos, de totálisan érthető is, hogy nem mindenkinek ajánlják fel a lehetőségét a harmatsúlyba való fellépésre.

A fogyasztási gondos, vagy több vereség után álló harcosokat elengedik.

Így tettek José Torressel is, aki a Titan FC két súlycsoportos veretlen bajnokaként érkezett meg még nyáron, hogy komédiába illő győzelme után, Jarred Brooks ellen fél menet alatti KO-t szenvedjen Alex Pereztől.Ha már Brooks, ő repül, 2-2 a mérlege a UFC-nél :Ray Borg is minden bizonnyal mehet a munkaügyi központba, ugyanis ismételten nem jutott el az oktagonba, hétvégi Joseph Benavidez elleni meccsére.

Borg aki gyakorlatilag már Ian McCall-i magasságokban jár az elmaradó meccseinek tekintetében, már azt sem mondhatja, hogy beteg gyermeke kezeltetéséből adódó anyagi gondjai lennének.

Brendan Schaub ugyanis felajánlotta és valóban ki is fizette vissza és előre a Borg baba minden kórházi számláját.

A baj csak annyi, hogy a Jackson-Wink csapatnál lévő hatalmas belviszály itt is jelentkezett.

Borg csapattársa Mike Perry el is mondta, hogy szerinte egy szó sem igaz Borg ”betegségéből”.Borgnak sorozatban ez a negyedik elmaradó meccse, összesen pedig a kilencedik, ami a megtartott nyolc meccséhez képest eléggé... Sok.RIP 125 font.


Szólj hozzá