A UFC 281-en csap össze Dustin Poirier és Michael Chandler!
MMA

A UFC 281-en csap össze Dustin Poirier és Michael Chandler!


Igazi bomba mérkőzést jelentettek a tengerentúlról, összecsap egymással Dustin Poirier és Michael Chandler!

A tervek szerint a két könnyűsúlyú ász a november 12-i UFC 281-en találkozik majd, de a hír még olyan friss és ropogós, hogy más mérkőzése még nincs az eseménynek.

Chandler és Poirier a nemrégiben lezajlott UFC 276: Adesanya vs. Cannonier gálán látványosan összekaptak, a biztonságiaknak kellett közéjük állni, hogy ne ugorjanak egymásnak, és állítólag Poirier volt az, aki kezdeményezte a meglehetősen agresszív szóváltást.

Ez is közrejátszhatott abban, hogy őket látjuk majd novemberben, mert Chandler Tony Ferguson fejének sajnálatos lerúgása után minden idők egyik legjobb Octagon interjújában a következő embereket hívta ki:

  • Charles Oliveira

  • Conor McGregor

  • Justin Gaethje


Poirier tehát nem volt a kihívottjai között, de úgy hisszük, mindenki nevében írhatjuk, hogy bárkivel is került volna össze Chandler, az egy nagy banger lett volna, és természetesen ennek a Poirier párosításnak is nagyon örülünk.

Dustin 2016 óta csakis az élmezőnyhöz tartozó harcosokkal állt ki – Holloway, Gaethje, Alvarez, és még sorolhatnánk – és csak a legjobbaktól, Charles Oliveira-tól, valamint Khabib Nurmagomedov-tól kapott ki.

Chandler Gaethje-től a 2021 legjobbjának választott bunyóján kapott ki pontozással, Oliveira pedig szokásosan nagyot comeback-elve tudta TKO-zni, és ebből a rossz szériából Ferguson legyőzésével lépett ki.

Óriási meccs lesz ez is!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá