A UFC 221 is kaphat egy második címmeccset
MMA

A UFC 221 is kaphat egy második címmeccset


Úgy tűnik nem megy 2 címmeccs alá a PPV kártyákon a szervezet.

Ugyan technikailag ez a széria már egy ideje megy, de mégis jó látni, hogy kapunk valamit a ”pénzünkért” ismét.

Mint tudjuk, GSP leadta a középsúlyú bajnoki címét, így Luke Rockhold csaphat össze majd az így vitathatatlan bajnokká avanzsáló Robert Whittakerrel.

A 221 lesz a szervezet debütálása Perthben, ezáltal számukra nagyon hülye időben fog kezdődni az esemény. Elvileg úgy néz ki, hogy helyi idő szerint REGGEL HÉTTŐL van a főkártya.

Kevin Chang, a UFC Ázsiai-Cendes Óceániai régiójának vezetője azt mondta, hogy szeretnének még egy övmeccset egy eseményre.
”Ó igen, ez több mint valószínű. Mi is ragaszkodnánk a kettős fő-címmeccs koncepcióhoz. Jelenleg ezen dolgozunk. Semmi sincs be és kijelentve, de akarjuk ezt. ”

De hogy ki és mit szeretne az egy dolog, nézzük meg objektívan lefelé menet a dolgot:

Miocic – Ngannou pár héttel azelőtt lesz nehézben.

Cormier – Özdemir ugyanakkor félnehézben.

Középsúlyt tudjuk.

Váltósúlyban lehetne Woodley a Lawler – RDA győztessel, de itt már azért elég szűk az idő. A Ferguson – McGregor dolgot felejtsétek el.

Holloway talán már ráérne, de Frankie Edgar nem. Ortega reális lenne?

TJ jelenleg a Demetrious Johnson elleni meccsre próba-fogyaszt.

Az egyetlen aki legit ráérne és van akkor domináns egyed férfiak között az Mighty Mouse. De ki ellen? Ha a hölgy oldalról nézzük a dolgot, adná magát Amanda Nunes valaki ellen. Harmatsúlyban.

Nicco Montano is védhetné talán a légsúlyú címét, bár a dolog még kicsit friss. A köztudatból teljesen eltűnő Rose Namajunas is simán jó lenne már ha előbújna.

Nektek melyik a legvalószínűbb? Kit szeretnétek előmeccsnek?


Szólj hozzá