A nagyot fejlődő Holly Holm mentette meg a veteránok becsületét a UFC 225 során
MMA

A nagyot fejlődő Holly Holm mentette meg a veteránok becsületét a UFC 225 során


A UFC 219 után úgy voltunk vele, Holly Holmnak befuccsolt.Az ”ish-ish”-ről még ugyan mindig nem szokott le teljesen, de 36 évesen megmutatta, az öreg kutya is tud új trükköket tanulni. Megan Anderson elleni három menetes meccsére készülve valamit másképp csinált a szőke ciklon.

Mint ha végre valahára lehiggadt volna valamennyire.

Andersonnak ez volt a UFC debütálása, a nyakigláb nő pedig a visszatöltés után inkább volt könnyű, mint pehelysúlyú. Bár a harc első fél percében Anderson ráijesztett egy térdessel és könyökössel, Holly terve, hogy clinchben semlegesíti az ausztrál szépséget, működni látszott.A második menetben Holly a földön intézte az ügyet, ledarálta és elfárasztotta ellenfelét, aki hatalmas végtagjaival sem tudott semmiféle gyógyírt Holm pörgős és hatásos attakjaira. A harmadik szerintem gyakorlatilag ugyanaz volt mint a középső, nem véletlenül lett 3x30-27 a bíróknál a dolog.

Holly karrirje nagyon hullámzik Ronda Rousey legyőzése óta, de motivációjával nincs gond.

Ugyanis még mindig két címet akar egyszerre:

”Nagyon hiányzik a 135 font. Nagyon hiányzik a címem. Ha egyszer valami a tiéd volt, nehezen engeded el. Enyém volt, elvesztettem és akarom! De természetesen a 145 fontos cím is a fejemben van.”

Ugyan arra, mi lehet a következő lépés, nem adott egyértelmű választ, Amanda Nunes máris érdeklődését fejezte ki egy esetleges összecsapás kapcsán.

Cyborg rúdja meg amúgy is kifelé áll a UFC-től, ki tudja, lehet-e még számítani arra, hogy megjelenik.

Holly szemmel láthatóan jobb és higgadtabb bunyós lett a UFC 219-et követően. 66-25 volt a szignifikáns ütések száma a javára, továbbá csinált 4 földrevitelt és 10 perc 36 másodpercig volt oktagon kontrollban.

Hegemónia.Backflip.


Szólj hozzá