A Karate Combat leigazolta Gabriel Varga-t, a GLORY és a Bellator egykori bajnokát

A Karate Combat leigazolta Gabriel Varga-t, a GLORY és a Bellator egykori bajnokát


A Karate Combat soron következő, 4. szezonjában igazi karatés sztárok is feltűnnek!

Jól mutatja a promóció népszerűségének feltörekvő ívét, hogy nagyobbnál nagyobb nevek szegődnek hozzájuk. Rafael Aghayev, minden idők egyik legjobb karate versenyzője is aláírt velük egy friss szerződést, és immár a kanadai, de apai ágon magyar származású Gabriel Varga is!

A 4. danos shotokan mester egy fantasztikus kick-box karrier után tér vissza a gyökereihez: a GLORY-nál többször is ő volt a pehelysúlyú bajnok, és a Bellator kick-box divíziójában is megszerezte a bajnoki övet. Nyolc évesen kezdett el karatézni.

Varga a könnyűsúlyú divízióban versenyez majd. A negyedik szezont hamarosan elkezdik forgatni, a felvett anyagot pedig valamikor tavasszal osztják majd meg a YouTube-on, ingyen. A promóció elnöke, S. Kovács Ádám elárulta, hogy a hónap végi, budapesti forgatásra el lehet majd jönni személyesen, további infókat erről hamarosan mi is megosztunk veletek!Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá