Visszatér a Karate Combatba az olimpiai ezüstérmes szupersztár, Rafael Aghayev!

Visszatér a Karate Combatba az olimpiai ezüstérmes szupersztár, Rafael Aghayev!


A Karate Combat tegnap jelentette be a nagy hírt, mely szerint ismét leigazolták Rafael Aghayev-et, aki a 2020-as olimpiai játékokon ezüstérmes lett.

A 36 éves azeri hosszú távra tervez a "karate UFC-jében", ami azért jó hír, mert eddig mindössze egyszer bunyózott a "Pit"-ben, a KC egyedi küzdőterében.

Ez a mérkőzés 2018-ra nyúlik vissza, abban az évben Dionicio Gustavo volt az ellenfele az ötszörös karate világbajnoknak, akit pontozással győzött le egy nagyon jó csatában, akinek azóta 5 mérkőzése volt a KC-ban:


“Rafael Aghayev minden idők egyik legnagyszerűbb karate versenyzője. Örülünk, hogy új szerződést írt alá velünk, mert így tovább viheti az olimpián aratott győzelmeinek lendületét a Pitbe azzal a céllal, hogy profi világbajnok legyen.”

- mondta S. Kovács Ádám, a Karate Combat elnöke.

A Karate Combat egy teljes mértékben hiánypótló promóció, a karatékák itt profi bunyósokká válhatnak anélkül, hogy meg kellene tanulniuk a jiu-jitsut, vagy más MMA-hoz tartozó küzdősport stílusokat.

Aghayev a Karate Combat soron következő, 4. szezonjában már bunyózik is, a forgatás hamarosan elkezdődik, amiről hamarosan egy nagyon izgalmas információról rántjuk le a leplet, ami az olvasóinkat is közvetlenül érinti majd, úgyhogy:

stay tuned!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá