A Bellator pehelysúlyú bajnoka, Julia Budd a legnagyobb halat akarja tóból. Gabi Garciát!
MMA

A Bellator pehelysúlyú bajnoka, Julia Budd a legnagyobb halat akarja tóból. Gabi Garciát!


Julia Budd talán az egyik legkeményebb harcos, aki soha nem szerepelt a UFC-ben.

A veterán kanadai hölgy még MMA karriere hajnalán egy év alatt kikapott a sport egykori és jelenlegi legnagyobb neveitől, Ronda Rousey és Amanda Nunes révén.

Viszont azóta nincs senki és semmi ami útjába állna.

10 győzelem 2012 óta, melynek második, nagyobbik felét már a Bellatorban szerezte, ahol tavalyelőtt az első 145 fontos bajnok is lett.

Viszont két címvédés után neki se lenne rossz egy második öv, a hatalmas hölgy pedig nem 135 fontról álmodozik, hanem egy Openweight harcról, Gabi Garcia ellen.”Csináljuk meg ezt végre!”

Buddot az az aprócska tény sem riasztja el, hogy lehetséges ellenfele van, hogy majdnem 100 fonttal nehezebb nála, szép szál leg... nő, Gabi Garcia.

Mivel Amerikában és a világ minimális felelősséggel rendelkező területein, ahol atlétikai szövetség működik nem engednék ezt, így szinte biztos, hogy csak Japán adhatna otthont ennek.

A RIZIN meg a Bellator pedig most fújnak új levegőt az együttműködésük léggömbjébe, hiszen tavaly év végén Darrion Caldwellt adták oda Kyoji Horiguchi ellen, a Gooch szinte hihetetlen módon elaltatta a Bellator harmatsúlyú bajnokát.

A következő trade pedig King Mo lesz, akit az áprilisi show-ra adnak oda Jiri Procházka ellen Cokerék.

Gabi még nem reagált a kihívásra, de úgy tudjuk, hogy 50 alatt nem kezd senkivel. Sem kor, sem pedig súlykülönbség tekintetében.

Budd-nak van olyan állóharca, amivel talán fel tudná venni a versenyt a szteroidokon felnevelt óriás ellen, de ha Gabi leteszi földre, garantáltan megjelenhet a Game Over, insert coin felirat.

Valakit érdekel?


Szólj hozzá