A Bellator is csatlakozik a szuperfight hullámhoz? Darrion Caldwell a Pitbull fivérek után megy!
MMA

A Bellator is csatlakozik a szuperfight hullámhoz? Darrion Caldwell a Pitbull fivérek után megy!


Miután fél menet alatt kopogtatta Leandro Higot a 195-ön, Darrion Caldwell első címvédése után már a második övére vadászna.

A ”Farkas” ugyanis azóta már elég rendesen beleharapott a Pitbullok seggébe, ugyanis először Patricio Freireről emelné le a 145 fontos övet.
”Igazából nem a Pitbullokról szól a dolog, de kell nekem a pehelysúlyú öv. Az se baj, ha nem nála van, de valaki másról akkor le kell szednem, ha menekül előlem és menet közben elveszíti azt. Csináljuk meg ezt. Két divíziós bajnok akarok lenni. Semmi sincs ellene.”

Eddig úgy tűnt, hogy Caldwellnek nem volt baja a Pitbullokkal, de Patrício nagyon feszültnek tűnt a Higo veresége után Caldwell ellen, ugyanis csapattársak...
”Ideges volt, mert kutyát csináltam a csapattársából, az emberéből. Nyilván volt mindenféle szardobáló duma onnan, az én meg az ő tábora között is, de ez van. De miközben épp interjút adok, és úgy pofázol bele a dolgomba, az tiszteletlenség.”

Darrion egyébként tényleg bárki ellen menne, ha már a divízió krémjét lecsavarta. A két Joe, Taimanglo és Warren, Eduardo Dantas, aki ellen bajnok is lett ugye.

Még a UFC-ből is várna két olyan embert, akinek a szerződése a levegőben van.
”Jöhetne John Dodson, úgy tudom a UFC szerződése végén van. De ha nem, akkor Michael McDonald is megfelel, ha úgy alakulna. Igen Bellator, hozzátok Dodsont. Nagyon örülnék neki.”

A Patrício szuperfight azért is lehetne legit, mert Caldwell anno 149 fontban lett NCAA birkózó bajnok, még az előző évtized végén.


Szólj hozzá