A Bellator és a PFL is elszaladt a Pók elől
MMA

A Bellator és a PFL is elszaladt a Pók elől


A 45 éves Anderson Silva és a UFC útjai elváltak, ezzel egy egész korszak zárult le.

"A Pók" korábban sem zárta ki azt, hogy valahol máshol folytatja, és ezt továbbra is így gondolja. Azt mondta, szeretné azt csinálni, amit a legjobban szeret a világon, ez pedig a bunyó – és minden, ami ezzel jár, beleértve az edzéseket, az utazást, a felkészülést és persze az izgalmat.

A legutóbbi, Uriah Hall elleni meccséről azt nyilatkozta, hogy a kor nem játszott közre a vereségében:
"Imádom, és mindig is imádtam, amit csinálok. Egyszer nyerünk, egyszer veszítünk, de a vereségnek abszolút semmi köze az életkoromhoz, technikai hibát vétettem és ezért vesztettem. De ami a legfontosabb, az nem veszett ki belőlem, ez pedig az akarat és a vágy a folytatáshoz. Még mindig bennem van a warrior spirit, még mindig ég bennem a tűz, hajt a szívem, és őszintén hiszek abban, hogy továbbra is jól tudok szerepelni az MMA elitben. Stay Tuned!!! 😉🙏🏽"

A Bellator már korábban jelezte, hogy most nem nagyon hiányzik nekik senki a középsúlyú mezőnyből, jól meglesznek Silva nélkül is.

Most a PFL elnöke, Ray Sefo mondta, hogy ők sem fogják leigazolni Andersont:
“Silva egy élő legenda. Csak jót tudok mondani róla, de szerintem épp ideje, hogy a szögre akassza a kesztyűit. Ő minden idők egyik legjobbja, és szeretném, ha ebben a formában maradna meg az emlékezetemben."

Bezzeg a két évvel fiatalabb Fabricio Werdumot leigazolták.

Te milyennek láttad Silvát a legutóbbi meccsén?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá