Nem, Anderson Silva nem lesz a Bellator bunyósa
MMA

Nem, Anderson Silva nem lesz a Bellator bunyósa


Miután a középsúlyú MMA legenda, Anderson Silva kikapott Uriah Hall-tól október 31-én, otthagyta a kesztyűit a UFC Octagon-jában. De nem zárta ki, hogy az egyik kisebb promóciónál visszatér.

Ugyan nem nevezte meg, hol helyezkedne el ezek után, de ha a trendeket nézzük, egyből a Bellator merül fel, a legtöbb UFC-től elküldött, vagy valamilyen okból fogva elhatárolódó bunyós a Bellatornál köt ki.

A hamarosan 46 évessé váló "Pók"-ra nem tart igényt Scott Coker, a promóció elnöke:
"Mélységesen tisztelem őt, nem gondoltam még erre, de szerintem most jó irányba haladunk divíziónk, és nem nagyon hiányzik senki a harcosaink közül. Ez a véleményem erről."

Persze nem a Bellator az egyedüli lehetősége Silvának, de jobb lenne, ha maradna az eredeti döntése mellett, semmit nem kell már bizonyítania.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá