600 ausztrál dollárjába került Werdumnak a bumerángos incidens

600 ausztrál dollárjába került Werdumnak a bumerángos incidens


Remélem, Colby Covington most marha elégedett magával.

Egy sydney-i bíróság tegnap hozott ítéletet az év talán legnagyobb csirkeszar feljelentésének kapcsán. Werdum nem volt jelen, de ez semmiféle akadályt nem gördített az igazságszolgáltatás szekere elé.

Mint tudjuk, a UFC Sydney gála előtt Colby Covington provokálta a nehézsúlyú Fabrcio Werdumot és egyik emberét, akinek ez nyilvánvalóan nem tetszett.

Vai Cavalo az egyik rajongójától szuvenírként kapott ajándékba egy bumerángot és az eset csúcspontjaként lelkesen megnézte, vajon visszamegy-e hozzá. Sajnos az eszközt rossz időben dobta el, így a balhézó Covington arcába került.

https://twitter.com/danthehangman/status/931000235979030528

Covington rögtön az instagramját választotta a rinyálásra, elindított egy live videót amiben azt hangoztatta, hogy Werdum ököllel az arcába csapott. Meg hogy erről a hotel lobbijában lévő kamerának felvétele is van.

Se felvétel, se ökölcsapás nem volt itt.

Maga Dana White is elítélte az esetet, azt mondta megérti, hogy Covington nagyon ocsmány dolgokat trillázik a brazilokról, de megrótta Werdumot amiért az ő tettlegessége miatt lett felkapva ez a dolog.

Nem mellesleg úgy tűnik Covingtonnak bejött az élet, minden bizonnyal ő lehet az új Ultimate Fighter évadának egyik edzője, Tyron Woodley mellett. Ez persze még nem hivatalos, de Woodley tegnap nagyon a semmiből jelentette be, hogy mégis műtéttel rakatja rendbe a vállát. Ami gondolom egy esetleges TUF fináléig még pont helyre is jönne.

Nem tudom milyen példát mutat ez a dolog, de úgy fest, hogy minél nagyobb tenyérbemászó provokatőr valaki, annál nagyobb szeletet kaphat a tortából.


Szólj hozzá