Khabib Nurmagomedov 15 millió dollárért se ad azonnali visszavágót Conor McGregornak!
MMA

Khabib Nurmagomedov 15 millió dollárért se ad azonnali visszavágót Conor McGregornak!


Conor McGregor állítólag 15 millió dolláros ajánlattal állt elő Khabib Nurmagomedov felé, egy azonnali visszavágó kapcsán, de süket fülekre talált.

Nurmagomedov foga ugyanis nem fáj földi fityingekre, ahogy Ace Ventura mondta anno.

Hovatovább, ismét felröppentek a hírek az esetleges visszavonulásáról, amit persze még egy Tony Ferguson elleni harccal előzne meg, bebiztosítva magát minden idők legjobb könnyűsúlyújaként.

Alex Nurmagomedov(unokatestvér) az alábbiakat nyilatkozta:


”Április-május körül szeretnénk egy harcot Tony Ferguson ellen, aztán Khabib be is fejezheti a karrierét. A UFC megbüntette az egyik harcosunkat, Zubaira Tukhugovot, mert kiállt Khabib mellett, így nem harcolhat Artem Lobov ellen. McGregorék kezdték ezt a konfliktust, mi pedig befejeztük. Khabibnak össze kell szednie magát, de nincs szó semmiféle folytatásról e dolog kapcsán. Ugyan nem támogatom azt, amit Khabib tett a ketrecből való kiugrással, de nem érdekli az esetleges negyed millió dolláros büntetés sem.”

Khabib nagyon keményen kiáll a cimborája, Tukhugov mellett, amit Alex is megerősít:

”Tukhugov ki lett rúgva, így most Khabib azt szeretné, hogy ez semmissé váljon. Utána beszélhetünk a folytatásról, Tony Ferguson ellen. Aki egy nagyszerű harcos. Conor 15 millió dollárt ajánlott egy visszavágóért, de Khabib nemet mondott a dologra, merte Conornak vissza kell állnia a sorba és másokkal harcolnia.”

Az orosz/dagesztáni média sokszor mismásol dolgokat, de ez most egy családhoz közeli forrás.

Szerintetek ez egy blöff, vagy pedig tényleg közel a vég, egy Ferguson elleni harc után?


Szólj hozzá