Minden lámpa zöld Matt Mitrione és Ryan Bader elődöntőjére, a Bellator nehézsúlyú tornájára!
MMA

Minden lámpa zöld Matt Mitrione és Ryan Bader elődöntőjére, a Bellator nehézsúlyú tornájára!


Egy harcost kivéve az ültetőkről mindenki rendben bemért a Bellator 207. gálájára.

A Connecticut államból jelentkező esemény 13 mérkőzést hord magában, melyből az első nyolc ültető lesz, a bátrabbak próbálkozhatnak vele hajnal egy körül az alkalmazásban.

A lényeg három órakor van, a DAZN szolgáltatásán belül, de most könnyebb dolgunk lesz a stream keresésben mint a múltkor, hiszen a Mousasi – MacDonald gálával ellentétben, ezt élőben adja a Paramount Network.

A főkártya Lorenz Larkinnal kezdődik, aki a röhejes mód a váltósúlyú torna tartalékmeccsébe kerülő Ion Pascut fogadja majd.

Pascu az SBG harcosa, Conor McGregor pár hete sparring közben még a fogát is kiverte, de Erick Silva visszalépése után sikerült beimádkozni a románt Larkin ellen, az ír csapatnak.

Carrington Banks és Mandel Nallo meccse egy igazi reménységek közötti szétlövés lesz, a két könnyűsúlyú mérlegei 7-1 és 6-0. Banks első vereségét akarja javítani.

Kimbo Slice fiát, Kevin Ferguson Jr-t is elkezdi a Bellator komolyabban kezelni.

A két éve a szervezetnél lévő legenda csemege szép lassan lett lehozva 155 fontba, eddig 165 és 160 fontos catchweight harcokat csinált, egy vereséget három győzelemmel (három befejezéssel) javított.

Roy Nelson harmadik Bellator meccsét kapta a legendás orosz Sergey Kharitonov ellen. Nelson 1-1 a Bellatorban, azt a Javy Ayalát tudta verni bemutatkozása alkalmából, aki borzalmasan kiütötte Kharitonovot annak utolsó Bellator meccsén.

Big Country sikere esetén Cheick Kongot kaphatja ellenfélnek, mely egy visszavágó lenne még 2013-ból a UFC 159-ről.

Kharitonov győzelme nem tudom milyen terveket szőne, de Nelson a csere ember a tornán, Mirko Cro Cop kiesése végett.

A nehézsúlyú torna egyik döntőse is meglesz hajnalban, Matt Mitrione egy nagyon szoros meccsen orrozta el a győzelmet Roy Nelson elől még tél végén, Ryan Bader pedig másodpercek alatt Luncheon Meat-et csinált King Mo-ból májusban.

A főkártya súlyai:

Matt Mitrione (255) vs. Ryan Bader (229.5)
Sergei Kharitonov (265) vs. Roy Nelson (263.75)
Lorenz Larkin (171) vs. Ion Pascu (169.5)
Corey Browning (155) vs. Kevin Ferguson Jr. (154.75)
Carrington Banks (154.75) vs. Mandel Nallo (156)


Szólj hozzá