Cat Zingano mehet fel pehelysúlyba Megan Anderson ellen mérkőzni év végén!
MMA

Cat Zingano mehet fel pehelysúlyba Megan Anderson ellen mérkőzni év végén!


Cat Zingano egy igazi anyatigris, a UFC harcosai közül az egyik legkedveltebb hölgy.

Ugyan pályáját derékba törte Ronda Rousey és az azt megelőző tragédia, mikor férje sajnálatos módon önkezével vetett életének Cat nem ismert lehetetlent.

Amanda Nunes kevés legyőzőinek egyikeként még egy komoly neurológiai és egyéb más sérülés is hátráltatta, továbbá a visszatérései sem sikerültek épp jól.

Rousey után másfél évet töltött a partvonalon túl, a UFC 200-on Juliana Pena kipontozta, akárcsak Ketlen Vieira idén márciusban.

Három vereség három év alatt, minden mindegy alapon megkapta Marion Renau-t nyár közepén, ahol ha kicsit vulgárisan fogalmazunk, igazi milf-weight harcot vívhattak, ugyanis mindketten anyukák.

Cat három menetben nyerni tudott, mely alig pár hét híján az első sikerét jelentette, 4 év alatt.

Megan Anderson egy másik sütemény.

A csupa tetoválás, csupa végtag nyakigláb ausztrál elvileg tavaly már felkerülhetett volna a legnagyobbak közé, mint (átmeneti) Invicta pehelysúlyú bajnok.

Egy magánéleti (bevándorlási) kalamajka villáskulcsot dobott a UFC 214-re tervezett debütálásába Cyborg ellen, mely majd egy éves csúszást eredményezett.

Holly Holm ellen a UFC 225 jelentette a nagy dobást Megannek, az első menet elején rá is ijesztett a szőke ciklonra, aki viszont teljesen megfordította és dominálta a meccset, a másfél év rozsdáját negyed órán át látványosan viselő Anderson ellen.

A két hölgy jelenleg meccs nélkül van, így valami úton módon egymásra akadtak a twitteren,A UFC-nek amúgy is kell egy tartalék ember, ha bármi történne Cyborggal vagy Nunesszel, továbbá az akkorra már befejeződő Ultimate Fighter is kiteremelhet pár 145 fontos hölgyet, így kevésbé lesz sekélyes a divízió.

Kinek tetszik ez az ötlet?


Szólj hozzá