José Aldo bejelentkezett egy McGregor elleni visszavágóra!
MMA

José Aldo bejelentkezett egy McGregor elleni visszavágóra!


José Aldo sokadik alkalommal jelezte, hogy visszavágót akar Conor McGregor ellen.

A pehelysúlyú brazil, a jövő hall of famere még nyár közepén tette újra sínre pályáját, Jeremy Stepens kegyetlen kiütésével, ami talán eddig az idei év legszebb livershotja volt.

Aldo sokáig érinthetetlen volt, míg 2015 végén akkor még egy ifjú titánként alkotó Conor McGregor 13 másodperc alatt törte meg évtizedes hegemóniáját.

A UFC 194 után a jubileumi 200. PPV-n Frankie Edgart domináns módon kipontozta, Max Holloway tavaly kevesebb mint fél év alatt kétszer kiütötte.

Aldo sikerének akkor Conor is örült, jókívánságait a brazil viszonozta a médiában.

Viszont most megint kezd komolyra fordulni a helyzet, mert az instagramon az alábbi bejegyzést láthatjuk tőle:”Nincs hová futni, itt van az idő!”

McGregor senkinek sem adott visszavágót karrierje során, ez alól még az ezért néha már kicsit ciki módon kampányoló Aldo sem volt kivétel. 10 nyert címmeccset követően nem volt méltó erre még a UFC felől se.

McGregor pedig tovább is lépett, egy súlycsoporttal feljebb és a dolog valahol el is sikkadt.

Aldo már egy ideje tervezte a könnyűsúlyra váltást, állítólag Donald Cerrone ellen is debütálhatott volna a UFC 231 során Torontoban, de Cerrone háborúja saját csapata és csapattársa ellen közbeszólt.

Természetesen a Mike Perry – Jackson Wink esetről van szó.

McGregor számára még kicsit korai az esélylatolgatást, hogy mit és ki ellen tudna tenni, de a Dustin Poirier – Nate Diaz győztese, urambocsá' egy GSP elleni szuperfight is benne van a pakliban.

Viszont ha a UFC lát még fantáziát Aldoban, megpróbálják ezt tető alá hozni, talán még azzal is engesztelve a brazilt, ha hazai pályán vehetne revansot.

Mit gondoltok, jó ötlet ez?


Szólj hozzá