A UFC menteni akarja a menthetőt, Derrick Lewist tennék be Daniel Cormier ellen alig egy hónap múlva!
MMA

A UFC menteni akarja a menthetőt, Derrick Lewist tennék be Daniel Cormier ellen alig egy hónap múlva!


Derrick Lewis másfél év alatt visszavonulás széléről a mennybe mehet.

Az MMA legszórakoztatóbb egyéniségeinek egyike krónikus hátproblémái miatt tavaly majdnem még a sportot is otthagyta, Mark Hunttal szembeni veresége és Fabricio Werdum elleni visszalépését követően.

A Fekete Szörnyeteg ezt követően Marcin Tyburát kiütötte, Francis Ngannout pedig bedurrant háttal egy rémes meccsen kipontozta, tegnapelőtt hajnalban Alexander Volkovot talán az évtized egyik legnagyobb fordításával tíz másodperccel a meccs vége előtt tette vízszintbe.

A UFC 226 előtt Lewis már ”kihívta” Daniel Cormiert, azzal a feltétellel, ha DC megveri Stipe Miocicot, melynek gyökere az volt, hogy a most már két súlycsoportos bajnok tiszteletlenül beszélt Derrick kedvenc sült csirke márkájáról, a Popeyes Chickenről.

És ez nem vicc. :)

Dana White és a meccsszervezők a múlt héten találták ki, hogy mekkora ötlet lenne Valentina Shevchenko és Joanna meccsét törölni, hogy a szőkeség egy áldozati kanna elverésével legyen bajnok a Madison Square Gardenben.

Így lett Sijara Eubanks és Sheva között főmeccs a 125 fontos királynői posztért New Yorkra.

Dustin Poirier és Nate Diaz helyett.

Ez akkora felháborodást váltott ki minden létező platformon, hogy valamit változtatni akarnak.

A pletykát az a Brett Okamoto hozta, akitől nem sok megbízhatóbb forrás van a sportban, ő húzta rá a vizes lepedőt Shevchenko és Eubanks meccsére is, szóval a haraszt az ő esetében mindig zörög.”A forrásaim úgy tudják, hogy a UFC erősen hajlik egy nehézsúlyú címmeccs felé Daniel Cormier és Derrick Lewis között a UFC 230-ra november harmadikán. Ezt nyilván Lewis sikere indította el a hétvége után, nem biztos a dolog, de a helyzet felderítése folyamatban van.”

Az egyik bökkenő maga a bajnok, Daniel Cormier, aki elvileg kéz sérüléssel bajlódik még a mai napig, de már hetek óta nem nagyon volt emlegetve erről semmi.

A másik pedig Lewis, akit október 28-ig no contact felfüggesztett Nevada Állam orvosi stábja, november 6-ig pedig nem lehet meccse az állam területén se.

Továbbá Black Beast még a meccsre való melegítés közben eltörte az egyik ujját, ezt is tegnap este óta lehet tudni.

Lehet-e csodát tenni egy hónap alatt? Nem tudjuk. De a Shevchenko – Eubankstől bármi jobb.

Valaki benne volna ebben a jó kis black-on-black crime-ban?


Szólj hozzá