Nem vár a GGG elleni visszavágóra Canelo Alvarez, nagyközépsúlyú babérokra tör decemberben!

Nem vár a GGG elleni visszavágóra Canelo Alvarez, nagyközépsúlyú babérokra tör decemberben!


Canelo Alvarez nem ül a babérjain Gennady Golovkin elleni sikerét követően.

A mexikói ugyanis bejelentette, hogy egy súlycsoporttal fentebb néz addig míg kazak riválisa nem áll készen trilógiájukra.

A december 15-re tervezett összecsapás a Madison Square Gardenben lesz majd, egy új címért, nagyközépsúlyban.

”Nagyon izgatott vagyok, hogy bejelenthetem következő harcom, mely december 15-én lesz majd, 168 fontban Rocky Fielding ellen, aki a jelenlegi WBA bajnok!” - írta egy instagram bejegyzésében a még nyaraló bajnok.

Fielding egy 31 éves brit bunyós, akinek 28 meccsén 27 győzelmet adott a sors, ebből kettőt honfitársaink Hafner Ferenc és Zeller István ellen.

Egyetlen vereségét Callum Smith ellen szerezte még három éve, aki kevesebb, mint egy menet alatt kiütötte.Azt a betlit hat győzelemmel javította eddig.

A nagy kérdés egyébként most az, hogy ki fogja közvetíteni a dolgot? Ugyanis a HBO Boxing, mint olyan meg is szűnt, ahogyan a GGG elleni meccse utolsó volt szerződésén.

Ez elég nyilvánvaló, de ki kell jelenteni, hogy kérőt keresnek a mexikói sztárnak, hogy melyik csatorna állna be mögé és a Golden Boy hátához.

Jó kis hónap lesz december, Fury – Wilder hó elején, rá egy hétre Vasyl Lomachenko pedig José Pedraza ellen mehet majd varázsolni megint.


Szólj hozzá