Dillon Danis első megnyilvánulásában Rafael dos Anjosnak ment neki a UFC 229 után!
MMA

Dillon Danis első megnyilvánulásában Rafael dos Anjosnak ment neki a UFC 229 után!


Tudhatjuk, hogy a SBG csapatánál van egy hierarchia mely egyébként nagyon egyszerű, de itt egy kis gyorstalpaló róla.

Van ugye a király, Conor McGregor és vannak az alattvalók akik a királyt kopizzák.

Legyen itt Borics Ádám egykoron tervezett ellenfeléről James Gallagherről szó, akit pár hete löktek le a magas lóról, miután harmatsúlyba vándorolt Ádi elől.

Aztán van Dillion Danis, aki a McGregor témát is kicsit már meg tudja fejelni, borzalmasan irritáló és ROSSZ szempontból.

Van még ugye Artem Lobov, aki a csapat kabalájaként szolgál, meg Gunni Nelson aki talán az egyetlen, aki a földön jár, a mostanában már kimondhatjuk, szebb napokat látott brigádból.

A vasárnap hajnali balhé origója Dillon Danis volt, aki egész meccs alatt inzultálta az épp pajtiját begyaluló Khabib Nurmagomedovot.

A dagesztáni többször látványosan ki is nézett rá meccs közben, a legironikusabb eset talán az volt, mielőtt leütötte az írt, a második menetben.

Danis McGregor kopogása után sem adott lejjebb, a felé dobott és ketrecen landoló fogvédőre egy ”gyere ki” kézgesztussal válaszolt, a többit tudjuk.

Dillont Rafael dos Anjos is kinézte magának, mert egy senkinek tartja és csak egy idegesítő faktor volt a meccsen:”Dillan Dennis egy senki, csak Conor heréit szopja amellett, hogy a háta mögött bujkál. Ez a munkája ugyanis. Soha nem fogja vinni semmire, McGregor sarkában lenni az egész pályája csúcsa.”

Pár órával később, Danis szintén a twittert indította el, vélhetően meglátta, hogy a brazil nem épp pozitív képet festve róla trillázik az interneten.”Harcoljunk akkor, bassza meg minden atlétikai szövetség, találkozzunk valahol te kis punci, minden harcod eladtad, mert nincs szíved te patkány.”

Danis ezt leszámítva eddig mást nem posztolt, de ha szeretnétek látni, hogy milyen ”eredeti” és szerény a srác, nézzétek meg az idővonalát.


Szólj hozzá