Tony Ferguson: ”Khabib és én megérdemlünk még egy esélyt, de McGregor is jöhet.”
MMA

Tony Ferguson: ”Khabib és én megérdemlünk még egy esélyt, de McGregor is jöhet.”


Conor McGregor kopogott, de Tony Ferguson soha többé nem hívja se őt, sem Nurmagomedovot neveken.

Bár a ”knucklehead” jelző elhangzott részéről a tegnap hajnal két főszereplőjét leírva, a McChicken és McNuggets többé nem fog.

”Khabib és én megérdemlünk még egy esélyt. Ha ötödik alkalom ha nem, meg kell próbálnunk. Én voltam az átmeneti bajnok, ő meg most a bajnok. Én még mindig a kibaszott bajnok vagyok. Nincs ebben semmi lószar”

Bár az öt túlzásnak tűnhet, tényleg négyszer estek ki eddig egymás ellen.

Először még 2015 végén az Ultimate Fighter 22. évadát zárták volna., a dagesztáni törte bordáit felkészülés alatt.

2016 április közepén a UFC on FOX 19 előtt Tony Ferguson sérült meg.

A UFC 209 főmeccséből Khabib hullott ki tavaly márciusban, fogyasztási gondok miatt került kórházba, az utolsó eset pedig idén április elseje volt, mely akkor tréfának is tűnhetett, de Tony 2-2-re hozta a visszalépések arányát.

Habár McGregor két közösségi média posztban jelezte, hogy visszatér és visszavágót akar, erre Ferguson szerint semmi szükség.

”Be lett fejezve Conor. Dominálva és lekopogtatva és ilyenkor nincs miről beszélni. Visszaállsz a kibaszott sorba, ha befejeztek. Én itt vagyok. Befejeztem Anthony Pettist. Itt van ez a két betonfej akik most csináltak a sportnak egy monoklit. Épp ezért vagyok én a bajnok, övre sincs rá szükségem.”

Tony ezután eddigi karrierje legjobb mondatát eresztette meg:

”Ez egy olyan sport, amit szeretnénk Olimpián is látni. És az ilyen meccs utáni balhék azok, melyekre semmi szükségünk. A seggem leedzem, és ilyen körülmények vannak. Én nem vagyok balhés, rám lehet nézni, nincs körülöttem botrány.”

”Irtózatosan ideges voltam Anthony előtt. El sem tudjátok képzelni ezt. Meg akartam találni a ritmusom, hallgattam a zeném de nem ment. Egy éve nem harcoltam és meg kellett mutatni, miért és hogyan harcolok én. Micsoda megaláztatás lett volna nekem egy vereség? Az a sok videó amiket láthattatok rólam, meg arról hogyan edzem. Szóval adjátok nekem Conort. Fej fej mellett mennék vele.”

Egy mexikói és egy ír harcos egymás ellen? Micsoda show lenne. Én gondoskodnék róla. - Mondta Ferguson, aki szerint az ír nem is akar tőle semmit, mert fél.

”Conor nem akar harcolni velem. A mérlegelésen találkoztunk, csinálta a maga kis showját és egyszer megakadt a szeme rajtam. Úgy nézett ki, mint egy szarvas a fényszóróban. Félt. Nem kér belőlem, a könyököseimből, rúgásaimból semmit. Én más vadállat vagyok ezekhez képest. Én vagyok a sintér.”

Tony elmondta, hogy most megérdemel egy kis pizzát és M&M-et, és visszatér a tervezőasztalhoz.

Várjuk szeretettel a 155 fontosok jövőjét. Elég izgalmas a helyzet.


Szólj hozzá