Mi tudjuk mit szeretnél nézni ma este/éjjel/hajnalban! Glory, Cage Warriors, Bellator és RIZIN!

Mi tudjuk mit szeretnél nézni ma este/éjjel/hajnalban! Glory, Cage Warriors, Bellator és RIZIN!


Időrendi sorrendben a GLORY kezdi a táncot, Rico Verhoeven hazai pályán védhet címet a brazil Guto Inocente ellen. Természetesen nehézsúlyról van szó.

Borics Ádám csapattársa a Hard Knocks 365-nél, Robin van Roosmalen pedig címet egyesít Petpanomrung Kiatmuu9-val, a váltósúlyú övért.

A szuper hír az, hogy van lehetőség magyar megtekintésre, a DigiSport 3 csatornáján héttől kezdődik a SuperFight Series, kilenctől pedig a főkártya Ricoval, Roosmalennel és Jamal Ben Saddik-kal.

Egyéb megtekintési lehetőségek: UFC FightPass.Kicsit bele fog érni a Glory vége a Cage Warriors 97. gálájának elejébe, de a walesi Jack Shore szereplését már nem fogja akadályozni.

Shore egy Paddy Pimbletthez hasonlítható arc, legalábbis a Cage Warriors az ő szintjére szeretné felépíteni a harmatsúlyút.

Övmeccset kapott volna ide elvileg, de mivel ketten estek ki ellene, így 145-ben harcol majd egy 3-3 brazil kanna, Weslley Maia ellen.

Megtekintési lehetőségek:

Ültetők a Sportbible mém sportoldalon:

Főkártya: UFC Fight Pass vagy BT Sport 2 stream.Őket követi már a holnapi nap folyamán a Bellator 206. gálája, mely Rory MacDonald és Gegard Mousasi szuperfightján kíül tartalmaz még egy igazi retro-flash meccset, Wanderlei Silva és Rampage Jackson között.

td_emree a rendelkezésére álló adatokból még óvatos jóslásokba is belement, a mérkőzés kapcsán.

Hallgassuk:

4 évvel idősebb Mousasi, de 35 alatt ez annyira nem fontos.
Ütőtáv egyforma, de egyikük sem fordított alapállású.

Gegard eleve középsúlyban nyomja, ami fór neki. Ugyanannyi találatot visznek be percenként, de Mousasi fele annyit kap.

Pontosabb az ütéseivel és jobban védekezik. Levitelből szinte ugyanannyit csinálnak egy meccsen, viszont Mousasi az, aki inkább rámegy egy kopogtatási kísérletre és a holland viszi le nagyobb arányban az ellenfeleket.

Viszont Rory jobban védekezik a takedownok ellen.

A kanadait eddig kétszer ütötték ki, Mousasit csak egyszer.70%-os Rory finish ráta, 84%-os Mousasi.

Én az alapból nagyobb súly, kevesebb kapott találat és ugyanannyi bevitt mellett, jobb pontosság, védekezés állóharcban pontosabb levitelek, kevesebb KO vereség - és háború - valamint nagyobb befejezési ráta miatt Mousasira tennék.


Ugyanez a séma ráhúzva Wanderlei és Rampage meccsére:

Rampage többet üt, valamivel többet kap, pontosabb állva, de Wanderlei egy hangyányival jobban védekezik.

Levitelből Rampagenek van több, pontosabban csinálja és jobban is védi azokat.

A kopogtatás mindkettejüknél elhanyagolható.

Wandy hatszor lett kicsapva, Rampage csak háromszor, továbbá előbbi több mint egy éve inaktív, Chael Sonnen elleni meccsét követően.

Quinton egyértelmű esélyes. (Kiegeszítés: ekkor még nem tudtuk, de 27 fonttal nehezebb Rampage Wandnál, ami nehézsúlyban és úgy alapból is, kicsit már inkább ijesztő, mint előny.)


Megtekintési módok: hajnal egytől ültetők az appon belül, háromtól főkártya a DAZN szolgáltatáson belül, melyből az első hónap ingyenes, ezáltal három gálát kaptok ingyen egy regisztrációt követően.

Brit nézőink a Channel 5 műsorán kapják az ívet, de amerikában a Paramount is élőben adja a bulit.


A 2010-es évek legfontosabb MMA eseményére készül a Rizin. Irdatlan kártyát sikerült összerakniuk melynek csúcsán kickboxban csap majd össze a jelenkor legnagyobb reménysége Tenshin Nasukawa és az alapból MMA harcos Kyoji Horiguchi.

De lesz még itt Cro Cop, Bob Sapp, Jiri Procházka, Daron Cruickshank és Miyuu Yamamoto is, aki annak ellenére is kiáll Andy Nguyen ellen, hogy testvérere Kid Yamamoto a múlt héten hunyt el.

A megtekintési mód itt a legszarabb, de ha okosak vagytok össze lehet bulizni a PPV-re a pénzt különböző likeolásokkal, egyebekkel.Elég lesz?


Szólj hozzá