Ugyan nem volt könnyű dolga, mégis kiütötte Anthony Joshua Alexander Povetkint

Ugyan nem volt könnyű dolga, mégis kiütötte Anthony Joshua Alexander Povetkint


Fél tucat meneten keresztül matekozta Anthony Joshua Alexander Povetkint tegnap este, de a hetedik menetre meglett az egyenlet megoldása.

Pedig Povetkin nem kezdett rosszul, az első menet végén meg is ropogtatta a bajnok orrát, egy bal jobb bal kombóval:Aztán egy nagy jobbost is sikerült bevinnie:De mindhiába, utólag kiderült az összes pontozólapon a brit volt előnyben, de ha az ember úgy nézte (ahogy én, bár ez kit érdekel) akkor 4-2 is lehetett volna Povetkinnek.

A hetediket Joshua kezdte az orosz testének megmunkálásával, de Povetkin azért egy balost be tudott vinni.

Egy jobbos a brittől kezdte meg a végleges bontást, melyet egy balos követett. Povetkin meg volt ütve, földet fogott.

A bíró engedte tovább a dolgot, mert felállt a számolás előtt, lehetséges, hogy vesztére, mert még két nagy ütés elég volt ahhoz, hogy végleg padlót fogjon.

Egy perccel a menet vége előtt.

Anthony Joshua továbbra is a WBO, WBA és IBF szervezetek bajnoka, remélhetőleg meg fog tudni egyezni a Deontay Wilder – Tyson Fury meccs győztesével, melyet időközben be is jelentettek december elsejére.

December amúgy is ígéretesnek tűnik az ökölvívás számára, Vasyl Lomachenko is akkora tervezi visszatérését José Pedraza ellen, egy héttel a Wilder – Fury után.Loma egyébként maga is ott volt a Wembleyben tegnap.Szólj hozzá