A negyedik TUF-ban újra lányok meccseltek. Méghozzá finissel! Julija Stoliarenko - Marciea Allen

A negyedik TUF-ban újra lányok meccseltek. Méghozzá finissel! Julija Stoliarenko - Marciea Allen


Kecmec nélkül Julija kerül a középpontba. Büszke, hogy ő az egyetlen litván származású profi harcos, 18 évesen kempo világbajnok volt! 4-2-1 az mma mérlege és mivel komoly ütőtáv hátránya lesz, úgy érzi, a legtöbb esélye a befejezésre a földön lesz. Szóval a levitelekre rá is gyúrnak Whittaker papával. Home videójának hála, gyönyörködhetünk egy sort litván erdőkben és Stoliarenko szülővárosában, ami nagyjából Karcag méretű.

Szülők megvannak, ám se pasit, se egy megveszekedett kiskutyát nem látni körülötte.
Közjátékként Gastelum társedzőket mutat be a csapatnak, Brian Beaumontot, aki egyike Kelvin első edzőinek. És aki nem mellesleg edzés közben lepi meg régi pártfogoltját a brazil jiu-jitsu fekete övvel.

Taps!

Whittaker pedig állószörfözni viszi a csapatát, hogy oldja a feszkót.

A 36 éves Marciea Allen képsorai azzal indulnak, hogy milyen volt coming out-olni 17 évvel ezelőtt – leköpték és hasonlók. Az illinois-i lánynak bezzeg van csaja, akivel kiskutyájuk is. Utolsó választottként nagyon alulértékeltnek véli magát, úgy érzi, az ő sok-sok éves tapasztalatával előrébb kellene lennie. 7-2 a mérlege, egy veresége és egy győzelme van az Incitánál. Edzésein egyébként külön hangsúlyt fektetnek a karfeszből való menekülésre. Egyik reggel kicsit kóstolgatta Juliját, akiről az egész szépen lepergett.

Leah Letson-ról is esik szó és ekkor már joggal gyanakodhatunk arra, hogy nem megy majd végig a meccs. Csapatában egyedül ő amerikai és rajta kívül alig beszélnek angolul. Ezt tovább nehezíti, hogy szinte az összes edző beszél spanyolul és portugálul, amivel egész jól elvannak, csak közben Leah egy szót sem ért. Tovább tetézendő a dolgokat, úgy véli kicsit sem kemények az edzések, a házban is edz, de az nem elég. Azt mondja csak pár percet kesztyűzött eddig (mi a jó büdös franc?) és megőrül, hogy üthessen végre. Ebbűbajlesz, ahogy a hun mondja

A mérlegen minden oké, de meccs előtt Allen elbőgi magát

Nade!A kezdeti méricskélés, egy-egy találat és Julija egy rúgása után a litván lány azonnal a levitelre ment.
Ez nemigen jött össze, Marciea a hátára lökte és nekiesett. Az egyik karját megkaparintotta Stoliarenko, ám azt kirángatta és fentről olyan öles lengőket indított, hogy csak na! És nagyon sok talált. Julija kétségbeesetten próbált védekezni, valami szubra menni. Allen párszor kézzel-lábbal megragadta a kerítést, a bíró figyelmeztette és ki is szedte párszor.

Bő másfél percig Stoliarenko rettenetes mit kapott. De aztán mikor Marciea kicsit eltávolodott, fel tudott állni, persze közben benyelt még egy jobbost. Találat sem volt talpon, amíg Julija megint elkapta ellenfelét, de ezúttal be is fejezte a levitelt. Lent aztán először half guardban testre ütött, majd mountba küzdötte magát és onnan már fejre is. Egy egész percig, aztán elkapta Allen védekező jobb karját és dőlt is a karfeszhez. Az amerikai menekülni próbált egy darabig, de mindhiába és kopogni kényszerült.Három vereség után ez a győzelem már nagyon hiányzott a Whittaker csapatnak! Az előző rész után nekünk meg egy jó kis meccs hiányzott, amit szerintem most megkaptunk. A következő részben Michel Batista megy Josh Parisian ellen.

Jövő héten újra jövünk!


Szólj hozzá