Várható volt: Nicco Montano nem a UFC női légsúlyú bajnoka többé. Valentina Shevchenko dühöng!

Várható volt: Nicco Montano nem a UFC női légsúlyú bajnoka többé. Valentina Shevchenko dühöng!


Ha eddig nem volt elég rossz napja, most már biztosan azzá vált Nicco Montano számára.

Rajta kívül mindenki bemért a UFC 228-ra, még úgy is, hogy a középkori mázsa fél fonttal szinte biztosan végig mellémutatott.

Montano elvileg vesegondokkal küszködik és le kellett állnia a fogyasztással, a UFC pedig ide nem hozott tartalék embert, így bukott az előmeccs.

Pár órával az eseményeket követően Dana White bejelentette, hogy Montano nem bajnok többé, továbbá az év vége előtt bizonyosan felteszik a koronát valaki fejére.

A másik érintett, Valentina Shevchenko pedig nem mondja, hogy megmondta előre, de tudta nem fog kiállni ellene, a most már exbajnok.

”Harmadik alkalommal készültem erre a harcra, de tudtam ez lesz a vége. Nicco hazudik. Megelent a fight weeken, dobott pár interjút és épített valamiféle nevet magának, egy fals képet felállítva a magabiztosságáról. Aztán az utolsó percben kihúzta a dugót. Miféle harcos szív ez? Semmit nem hiszek el róla. Semmi baja sem volt tegnap estig. Végig mosolygott, jól festett. Hazugság és maszlag az egész.”

Valentina az Instagramján is ráerősített az interjúban adott dolgaira, ugyanez hosszabb verzióban:

https://instagram.com/p/Bnb19nHAqEX/


Montano elvileg pár nap múlva semmi gonddal nem fog küszködni.

A másik csirke kicsit korábban menekült egy harc elől, Yair Rodriguez 2 hete pattant meg Zabit Magomedsharipov elől egy minden bizonnyal mondvacsinált indokkal.

A gála így néhány módosítással megy tovább, Jimmie Rivera és John Dodson meccse felkerült (ahová való) a főkártyára,

Jessica Andrade és Karolina Kowalkiewicz lettek az előmeccs, előtte Zabit megy majd Brandon Davis ellen, a gála fő részét pedig Niko Price és Abdul Razak Alhassan nyitják.


Szólj hozzá