Zhang Weili ismét bajnok, a másodikban szubolta Carla Esparzát!
MMA

Zhang Weili ismét bajnok, a másodikban szubolta Carla Esparzát!


Szegény Carla Esparzát, a szalmasúlyú címvédőt kifütyülte a közönség a Madison Square Gardenben, amikor Zhang Weili ellen ment ki – ez az óriási tiszteletlenség annak az apróságnak köszönhető, hogy legutóbb egy akció nélküli meccsen győzte le Rose Namajunas-t, és így lett bajnok.

Hiába, az MMA fanok könyörtelenek.

Weili ezzel ellentétben mindig izgalmas meccseket hoz. Nézzük, Aljamain Sterling-hez hasonló lesz-e ez a címmeccs (akit szintén utáltak, miután azért lett bajnok, mert Petr Yan illegális technikával győzte le).

Zhang szépen letámadja a bajnokot, a földre viszi, ahol fojtással próbálkozik, Esparza szépen kivédi, sőt, utána domináns pozícióba tud kerülni, Weili fölé.

Weili megint a földre viszi, ahol side control-ból ütlegeli, majd full gaurd-ba kerül. Carla szépen védekezik megint csak. Már most több történt ezen a meccsen, mint Carla előző címmeccsén. Sőt. Kiemelkedően jó menet volt.

Weili a második menetben kivédett egy földreviteli kísérletet, majd egy scramble-t követően crucifix pozícióba kerül, innen hátulról lefojtja a bajnokot! Weili ismét egy egész nemzetet tesz boldoggá, és másodjára is visszaszerzi a bajnoki övet!A meccs utáni interjúnál elmondja, azóta erről a pillanatról álmodott, hogy elvesztette a nehezen megszerzett UFC-bajnoki övét. Megköszönte a közönségnek, hogy mindvégig mellette álltak, nagyon jól esett neki.

Joe Rogan Carlát (20-7) is meginterjúvolta, aki nagyon jól kezelte a vereséget és aranyos volt, méltatta Weili-t a lehengerlő telejsítményéért. A mérkőzést és a bajnoki övet elvesztette, de többé nem fogják kifütyülni.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá