Zabit Magomedsharipov a moszkvai UFC-gála győztese
MMA

Zabit Magomedsharipov a moszkvai UFC-gála győztese


A szám szerint 163. Fight Night főmérkőzésének győzelmét zsebelhette be a dagesztáni nindzsa, ezzel 18-1-re javítva mérlegét. Calvin Kattar meglehetősen kemény ellenfélnek bizonyult, az utolsó menet vége felé át is vette a domináns szerepet, pontozásban mégis Zabit kerekedett felül. Összességében gyönyörű technikus adok-kapoknak lehettünk szemtanúi.Az egyetlen földrevitel meglehetősen szokatlan volt, Zabit a levegőben kapta el, majd vitte földre a repülő térdessel támadó Kattar-t. A meccsel kapcsolatos egyetlen csalódásra csak az adhatott okot, hogy a szokásos öt menet helyett csupán hármat láthattunk.

Zabit a meccs végén kihívta a decemberre tervezett Volkanovski vs. Holloway mérkőzés győztesét, majd hozzátette, hogy erre a küzdelemre sajnos nem tudott rendesen felkészülni, mert sztafilokokkusz fertőzéssel küzdött.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá