Yoel Romero-t ismét eltiltották, most azért, mert a UFC 205-ön kimászott a ketrecből
MMA

Yoel Romero-t ismét eltiltották, most azért, mert a UFC 205-ön kimászott a ketrecből


Munkában a New Yorki Atlétikai Bizottság.


Szerintem elmondhatjuk, hogy a New Yorki Atlétikai Bizottság picit túltolta a kukacoskodást. Ilyen indokokkal ugyanis ennyi bunyóst még egy bizottság sem tiltott el… nem normálisak. Elsőként Kelvin Gastelum kapott hat hónapot. De nem ám azért, mert nem hozta a súlyát, hanem mert nem jelent meg a mérlegelésen. Aztán Thiago Alves is kapott három hónapot, mivel túlsúlya volt. Ilyen esetben ugye a meccspénzét vágja meg a UFC, de most itt van ez is.

De a legfurább Yoel Romero eltiltása volt. Ő ugye doppingolás miatti eltiltása után tért vissza a UFC 205-ön, hogy repülő térdessel kiiktassa Chris Weidman-t. A kubai győzelmét ünnepelve elhagyta a ketrecet menetelni, meg tisztelegni a közönségnek. Nah ezért kapott 60 napot. Igen… ezért, és igen… 60 napot. Az állam sportszabályzata értelmében ugyan tilos elhagyni a küzdőteret, míg az adott mérkőzés hivatalosan véget nem ér (ami ezek szerint nem a bírói leintést, hanem az eredményhirdetést jelenti), de ez akkor is agyrém.

Ha már itt tartunk, kedves NYAC! Én igazán nem akarok árulkodni, de Conor McGregor káromkodott, Michael Bisping bemutatott meg pucsított, Joe Rogan hangosan kiabált, Khabib Nurmagomedov beszélt meccs közben, Chris Weidman összevérezte a ketrecet, a sarkában levő Matt Serra szentségelt… velük mi lesz?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá