WTF: a TMZ arról kérdezte Anderson Silvát, hogy Hillary Clinton doppingol-e

WTF: a TMZ arról kérdezte Anderson Silvát, hogy Hillary Clinton doppingol-e


Nem érted? A Pók sem értette.


A TMZ lassan a világ vezető bulvárbirodalma lesz, de nem lehet tőlük elvitatni, hogy néha ráéreznek, MMA-ban legalábbis. Az elmúlt pár évben, mióta komolyabban foglalkoznak a sporttal, szállítottak már pár komoly sztorit. Ez most nem az lesz.

Donald Trump amerikai elnökjelölt, aki mögül múlt héten szinte egy emberként hátrált ki a republikánus párt, azt találta mondani, hogy ellenfelén, a demokrata jelölt Hillary Clintonon drogtesztet kéne végezni, mert szerinte szed valamit. A TMZ riportere pedig úgy gondolta, jó ötlet a témáról megkérdezni a UFC veterán középsúlyú legendáját, Anderson Silvát. Mert tökmindegy, hogy semmi köze a témához, elég az, hogy 2015 elején megbukott egy doppingteszten.TMZ: Van most ez a nagy sztori, hogy Donald Trump úgy gondolja, őt és Hillary Clintont kötelezni kéne egy drogtesztre a következő nyilvános vitájuk előtt. Profi atlétaként egy olyan sportban, ahol sok a tesztelés, szerinted ez jó ötlet?

AS: Szóval, öö, tudod, ez most egy nagy probléma. Az Egyesült Államok nagyszerű történetet élt meg, az embereknek meg figyelniük kell mindenre, mert új elnök jön, akár nyolc évre is, nem? Szerintem ez nagyon fontos, nagyon-nagyon fontos – mindenben.

TMZ: Szerinted tesztelni kéne őket?

AS: Nem tudom, nem tudom.

TMZ: Mondjuk, hogy... mert azt hiszem, Trump szerint Hillary valamiféle teljesítményfokozót szed, amfetamint, vagy valami.

AS: Én nem hiszem, szerintem ez szörnyű, és egyértelműen faszság az egész. Szerintem Hillary nagyszerű asszony, és remek elnöke lehetne az Egyesült Államoknak.

Amint a videón látszik és a sorokból kiolvasható, Silva mindent megtett azért, hogy a, kibírja röhögés nélkül b, elküldje a riportert a fenébe a teljesen hülye kérdéseivel. Türelemben valószínűleg még mindig ő a GOAT. A TMZ pedig aligha kap ezért Pulitzert, még akkor sem, ha mostanában alacsonyan repkednek az irodalmi Nobel díjak.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá