Wladimir Klitschko visszatért a ringbe! (videó)

Wladimir Klitschko visszatért a ringbe! (videó)


Minden idők egyik legjobb és legdominánsabb nehézsúlyú bokszolója, az olimpiai aranyérmes Wladimir "Dr. Steelhammer" Klitschko (64-5, 53 KO) 2017. áprilisában vonult vissza, miután egy lélegzetelállító meccsen kikapott a babérjaira törő Anthony Joshuától.

Döntését nem siette el, a meccs – amit egy igazi bokszrajongó képtelen volna ülve végignézni – után még kérdéses volt, hogy folytatja-e. Mivel bizonyítania már nem kellett, és már a 42. születésnapja is ott kopogott az ajtón, végül úgy döntött, hogy végleg visszavonul.

Eddig tartotta is magát a jól megrágott döntéséhez, nem üres szavakkal dobálózott, mint soan mások. De aki visszavonul a versenyzéstől, még nem jelenti azt, hogy abba is hagyja az adott sportág művelését. Eddig úgy tűnt, nála is ez a helyzet, de most feltett a Facebookra egy videót, ahol rendesen sparringol a ringben:

https://www.facebook.com/KlitschkoOfficial/videos/571708199911460/
"Nem tudok leállni. Nem akarok leállni. Ez egy szokás. És imádom." – mondja fentebb a menet vége után, a videót pedig a következő mondattal posztolta ki: "Állóképesség nélkül nincs akaraterő, szokások nélkül nincs állóképesség! Csináld tovább, bármi is a célod..."

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de szerintem jó látni, hogy a korábbi bajnok még mindig tartja a formát.

Szerintetek jól tette, hogy visszavonult, vagy lett volna még benne 1-2 meccs?


Szólj hozzá