White: 'Mindent megteszek, hogy Khabib visszatérjen'
MMA

White: 'Mindent megteszek, hogy Khabib visszatérjen'


Mint ismert, Khabib, miután legyőzte Justin Gaethje-t, bejelentette visszavonulását, ám azóta folyamatosan keringenek a pletykák arról, hogy mégis visszatérne, hogy egyedülálló mérlegét 30-0-ra javítsa. Egyelőre annyit tudunk biztosan, hogy a „Sas” a Fight Island-en találkozik Dana-val, hogy tárgyaljanak az esetleges folytatásról.
„Magától értetődik, hogy találkozom vele, hiszen azt gondolom, újra harcolnia kell. Nézzék, mit művelt Justin Gaethje-vel. Nézzék, mit művelt minden egyes eddigi ellenfelével. Azt gondolom, újra ketrecbe kell lépnie, és minden tőlem telhetőt megteszek, hogy még egy harcot elvállaljon.” – válaszolta Dana White, a UFC feje, amikor a Khabib Nurmagomedov-val esedékes találkozójukról kérdezték.

Reméljük, a főnök újra bizonyítja, hogy a legjobb a szakmájában, és sikerül a szervezet egyik legnagyobb sztárját visszacsábítania.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá