White: Masvidal vs. Covington hamarosan
MMA

White: Masvidal vs. Covington hamarosan


„Amit imádnánk, és amit szerintem mindenki imádna, az a Colby Covington elleni meccs. Remélhetőleg a következő hónapokban össze tudjuk hozni.”

Ez a válasz persze nem meglepő, már csak azért sem, mert mind szakmai, mind üzleti szempontból tökéletes lenne a párosítás, ugyanis a győztes nagy valószínűséggel újra mehetne a címért az Usman vs. Burns mérkőzés győztese ellen.

Masvidal (35-14) jelenleg a 4. kiemelt, aki legutóbb ugyan simán kikapott, de ez egy kevesebb, mint egy hetes felkészüléssel, beugróként a bajnok ellen, lássuk be, nem szégyen, így egy esetleges győzelemmel valószínűleg újra mehetne a címért.

Covington (16-2) az első számú kiemelt, ő tavaly decemberben kapott ki legutóbb, egy kőkemény háborúban Usman végül TKO-val győzte le. Mivel az a meccs elég szoros és látványos volt, valamint Colby azóta elég fölényesen pontozta ki az ex bajnok Tyron Woodley-t, ha most nyer, neki sem lesz más kihívás a szeme előtt, mint következő meccsén már újra a címért menni.

Mindezek mellett érdemes megemlíteni, hogy e párosítás valódi „ereje” a két harcos közös sztorijában rejlik. Ez röviden, tömören annyi, hogy sokáig csapattársak, barátok voltak, mostanra azonban kettejük viszonya erősen megromlott, gyakorlatilag folyamatosan szidják egymást minden lehetséges fórumon.

Persze ismerjük a UFC-t, és tudjuk, hogy nekik ez bőven elég egy komoly PPV-számokat hozó promó felépítéséhez, amire reméljük, már nem kell sokat várnunk, és egy elég látványos indulatmeccset kaphatunk valamikor tavasszal.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá