Werdum azt hitte, szubolta ellenfelét, de végül ő lett kiütve
MMA

Werdum azt hitte, szubolta ellenfelét, de végül ő lett kiütve


Érdekesen alakult Fabricio Werdum bemutatkozása a PFL-ben.

A mérkőzés érdekesen és energikusan kezdődött, Ferreira tudta, hogy Werdum szeret egy repülő térdessel vagy rúgással kirobbani a sarkából, és ahelyett, hogy a védekezésre állt volna be, ő is megtette ugyanezt, a felek a levegőben ütköztek egymásnak. Ez után Werdum elkapta az ellenfele lábát és levitte a földre, majd egy jiu-jitsu küzdelem vette kezdetét.

Nagyon érdekes volt és dicséret is illeti a PFL-t emiatt, hogy valós időben jelezték a támadások (ütések rúgások) számát és arányát, sőt még a sebességét is.

Werdum a hátán fekve háromszög pozícióba fogta Renant, aki a szabad kezével felülről ütlegelte a fejét viszonylag nagy hatékonysággal. A küzdelem során Renan egyik mozdulata hasonlított egy kopogásra, azonban rögtön azután ismét jöttek a kalapácsütések fentről.

A UFC egykori versenyzője azt hitte, megnyerte a meccset, annak ellenére, hogy továbbra is zúdultak rá a komoly ütések. Meg is állt egy pillanatra, azonban a mérkőzésvezető nem így gondolta, hogy itt vége van a meccsnek, ezért nem csinált semmit. Ferreira ütötte tovább a honfitársát, és végül ő nyert TKO-val.

A meccset ezen a linken nézheted meg.

Elvileg a bunyósoknak addig kell ütniük az ellenfelet, amíg a bíró nem mondja, hogy állj. Azonban nem véletlenül van olyan opció, hogy kopogással bármelyik pillanatban feladható egy mérkőzés. Ember legyen a talpán, aki ebben a helyzetben igazságot tud tenni.

Werdum fellebbez a TKO-s vereség ellen, és kiírta, hogy szerinte tiszteletben kell tartani, ha az ellenfél fel szeretné adni a mérkőzést.Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá