Vitor Belfort is sztárbokszra cserélte az MMA-t

Vitor Belfort is sztárbokszra cserélte az MMA-t


Úgy néz ki, tényleg meg kell szoknunk, hogy a sztárboksz velünk marad. Mike Tysonék elkezdték, a Paul-tesók folytatják, és nincs megállás.

Anderson Silva is bokszol hamarosan, és most egy újabb legendás MMA fighter, Vitor Belfort is úgy döntött, csatlakozik a cirkuszhoz.

Az egykori UFC-bajnoknak már elő volt készítve egy MMA meccs a ONE Championship-nél Szingapúrban, de ehelyett mégis a szorítóban láthatjuk legközelebb.

Vitor egy Insta-celebbel, a "The Real Tarzan"-ként elhíresült, Mike Holston-nal bunyózik június 19-én. 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mike Holston (@therealtarzann) által megosztott bejegyzés


A Triller fejese, Ryan Kavanaugh szerint Vitor és "Az Igazi Tarzan" edzett már együtt, és eléggé összekaptak, ezért állították most össze őket egymással. Azon a Triller gálán szerepelnek majd, amelyen két igazi ökölvívó, a könnyűsúlyú világbajnok, Teofimo Lopez (16-0) csap össze George Kambosos-szal (19-0).Vitor és Tarzan meccse nem exhibition lesz, hanem 8 menetes profi boksz.

Öröm az ürömben, hogy valószínűleg TRT Vitor-t kapjuk vissza, ugyanis a Trillerben nem tesztelik a bunyósokat olyan szinten, mint az MMA-ban. Majd meglátjuk, milyen lesz a mérlegelésen a fizikuma. Belfort régen köztudottan tele volt szteroiddal, karrierje akkor kezdett mélyrepülésbe, amikor a "tesztoszteron használatát" betiltották.

Egy PPV jegyért 49.99 dollárt kérnek el egyébként.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá