Visszavonult Yodsanklai Fairtex

Visszavonult Yodsanklai Fairtex


Respekt.Tizenöt évnyi versenytapasztalattal és 272 mérkőzéssel, 197 győzelemmel a háta mögött a még csak 31 éves Yodsanklai Fairtex úgy döntött, hogy végleg a szögre akasztja a kesztyűit. A szomorú hírt az Instagramján jelentette be.


"Üdvözlet minden barátomnak, testvéreimnek, nővéreimnek és a rajongóimnak. Szeretném, ha tudnátok, hogy visszavonulok. Még nagyon régóta bunyózom, nagyon sok sérüléssel bajlódtam, a legújabb egy térdsérülés volt, kihagytam miatta egy évet, meg kellett műteni. Miután felgyógyultam, még négy meccset vívtam meg. Úgy érzem, a testem nem úgy működik már, ahogy azt elvárnám tőle. A fájdalom sokszorozódik az edzéseken, pedig én tudom, mi a legjobb a testemnek. Köszönöm mindenkinek a folyamatos szurkolást és a támogatást, azt szerettem volna, ha mindezt tőlem tudjátok meg."

Fairtex összesen 8 súlycsoportban vitézkedett karrierje során, szuper váltósúlyban (69 kg) a WBC égisze alatt világbajnok lett, a Lumpinee Stadionban háromszor lett bajnok. Tökéletes küzdőstílusa miatt ráragadt a The Boxing Computer becenév. Huszonhat mérkőzéses nyerőszériával fejezi be karrierjét, legutóbb 2011-ben tudták legyőzni őt, kiütést pedig 2005 óta nem szenvedett el.

Visszavonulásának híre azért nagyon fájó, mert így sosem jöhet össze a Buakaw elleni álommeccs, pedig még viszonylag fiatalok mindketten.

Ezzel a jó hosszú highlight videóval tisztelgünk Yod előtt. Köszönünk mindent!Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá