Visszavette a UFC Yair Rodriguezt, a UFC 228 során találkozhat Zabittal
MMA

Visszavette a UFC Yair Rodriguezt, a UFC 228 során találkozhat Zabittal


Néhány héttel ezelőtt bombaként robbant a hír, miszerint Dana White kirakta Yair Rodriguez szűrét a UFC-ből.Inaktivitás miatt kirúgta a UFC Yair Rodriguezt


Az ok egyszerű volt, nem fogadta el Zabit Magomedsharipov és Ricardo Lamas ellen felkínált meccseket.  A szardobálás azóta is ment, Dana White múlt hétvégén Liverpoolban is azt mondta, nem hátrány az, hogy ha az általa felkínált meccs ajánlatokat nem mondogatná le senki. (köhh Diazék köhh). Állítólag a Combate szervezet és a ONE Championship is bejelentkezett Yairért, de a Combate múlt héten nyilvánosan vonta vissza az ajánlatát.

Tegnap derült égből villámcsapás módjára jött egy hírmorzsa, miszerint a UFC 228 (aminek még se helyszíne se semmije nincs) adhat otthont Zabit Magomedsharipov visszatérésének.

YAIR RODRIGUEZ ELLEN.

A UFC ugyanis nyilvánvalóan meg tudott egyezni Yairral, aki nem mellesleg azzal indokolta folyamatos elutasításait, hogy nem volt elégedett a kínált pénzmaggal.

A héten megírtuk, hogy állítólag az a gála lehet majd Khabib Nurmagomedov visszatérésének helyszíne is, csak akkor nem értem, egy héttel később minek mennek Moszkvába, mikor az összes orosz, csecsen, dagesztáni egy olyan gálán szerepel egy héttel előtte, aminek még kitalált helyszíne sincs.

...vagy egy huszárvágással pár héten belül bejelentik, hogy a Moszkvai Fight Night gálát felteszik PPV-nek a többi meg csak figyelemelterelés?

Na mindegy. Yair is my best friend again.


Szólj hozzá