Visszatért Tenshin Nasukawa, újabb ellenfelet mészárolt (videó)

Visszatért Tenshin Nasukawa, újabb ellenfelet mészárolt (videó)


Mióta a koronavírus kinyírta az összes rendezvényt a világon, a UFC volt az első sport liga, ami visszatért a képernyőkre. A legtöbb sportesemény még ma is csak éledezik, a Bellator például még mindig nem rendezett gálát a #stayhome kampány óta.

A kick-box világa nemrég nyitotta ki szemeit először hosszú álmából, Tokióban például múlt hét vasárnap rendeztek egy gálát, ahol a japán kick-box legnagyobb alakja és egyre jobban feltörekvő sztárja, Tenshin Nasukawa volt a fő attrakció.

A srácot akkor ismerte meg az egész világ, köztük az MMA világa is, amikor bemutató bokszmeccset vívott Floyd Mayweather-rel.

"Lightning Left" a múlt heti mérkőzésen egy menet alatt kivégezte ellenfelét, Yuuki Kasahara-t, háromszor is leütötte a földre. Nézzétek, de ne pislogjatok, mert lemaradtok valamiről:Ezzel a győzelemmel 37-0-ra javult a japán mérlege, ebből mindössze 8 ment végig pontozással, azaz 29 (T)KO-s diadala van a srácnak, amik Badr Hari magasságok. Mondhatni, hogy mostani ellenfele noname volt, de az már nem, hogy csak noname bunyósok ellen harcolt.

Legyőzöttjei közt ott van például Kyoji Horiguchi, a Rizin harmatsúlyú ex-bajnoka, aki MMA-ban 28-3-as mérleggel büszkélkedhet, bár kick-boxban csak ez az egy meccse van. Ezenfelül legyőzte Suakim PK Saenchaimuaythaigym-t is, akinek 103-23 a mérlege kick-boxban.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá