Visszatérhet Mike Goldberg
MMA

Visszatérhet Mike Goldberg


A UFC legendás kommentátora a Twitteren üzente, hogy még koránt sincs vége mindennek.


Bár Mike Goldberg sokat hibázott a UFC-s karrierje során, mégis mindenki szerette, ahogyan közvetítette a meccseket. Állandó társával, Joe Rogan-nel olyan nyerő párost alkottak, akikért még akkor is érdemes volt a képernyők elé ragadni, ha épp nem történt semmi különös.
Goldberg kirúgásával egyes vélemények szerint nagy hibát követett el a UFC, mindenkinek nagyon hiányzik a hangja. A régi motoros kommentátort még manapság is nagyon sokan támogatják, nemrég meg is köszönte rajongóinak azt a szeretetet, amit folyamatosan kap tőlük – majd elhintette, hogy visszakapják még őt:„Őszintén köszönöm mindegyikőtöknek a szeretetet és a támogatást, amit napról napra, hétről hétre kapok, még koránt sincs vége mindennek!” – állt a misztikus bejegyzésben, ami természetesen kommentlavinát indított a közösségi platformon.

Mielőtt meghallgatnánk, mit gondoltok erről, itt van pár korábbi hozzászólás:


„Nagyon hiányzol. Már semmi sem a régi, nem izgatnak annyira a meccsek.”


„A UFC nem a régi nélküled, Mike! Tudnunk kell, ha két fighter „gyakorlatilag azonos!” – sütötte el Goldberg egyik szállóigévé vált mondását az egyik rajongó.


„Mike, nagyon hiányzol nekünk. A múltkor újrakezdtem a UFC undisputed-et a régi PS3-omon, csak azért, hogy megint meg tudjam hallgatni a leírásaid!”

Szóval, nektek is hiányzik már Goldberg? Mit gondoltok, visszatérhet még a UFC-be?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá