Visszatérése előtt idézzük fel a legőrültebb B.J. Penn-húzást valaha

Visszatérése előtt idézzük fel a legőrültebb B.J. Penn-húzást valaha


Most komolyan, hogy jutott ez az eszébe?


A ma éjjeli UFC Fight Night 103 főmeccsén véget vet a nyugdíjának, és visszatér a ketrecbe a legendás B.J. Penn, a bunyós, aki feltette Amerika MMA-térképére a könnyűsúlyt, és aki 155 fonton és 170-en is világbajnoki címet szerzett a szervezetnél - Baby Jay most pehelysúlyban próbál szerencsét, ellenfele a pengés reménység, Yair Rodriguez lesz.

Penn egyike az MMA közmondásos "őrült" versenyzőinek, azaz olyasmiket húz a ketrecben, amikre az ember először elhűlve hápog, aztán, ha bírja a gyomra, lelkes üvöltésben tör ki. Lehet ez mondjuk egy különösen kegyetlen csapáskombináció, egy kirívóan nyomorgatós fojtás vagy feszítés, és persze leginkább a mindenki által ismert, barbár ünneplés, amikor B.J. a győzelme után villogó szemekkel lenyalja a kesztyűjéről ellenfele vérét. És bár ebből indult ki, nem ez utóbbi a legőrültebb pillanat, amit Penn valaha is elkövetett a ketrecben, hanem ez:

BJ realises he doesn't have Sean Sherk's blood on his gloves so he has to go back to the source to get a taste.


2008-ban, első könnyűsúlyú címvédésén Sean Sherk TKO-zása után B.J. ünneplésből lenyalogatta a kesztyűit, aztán amikor észrevette, hogy azokon nincs vér, odasietett az összeroskadt Sherkhez, és vett magának egy kis kóstolót.

Hogy a fenébe jutott ez az eszébe?


Szólj hozzá