Visszatér Todd Duffee, a UFC egykori nehézsúlyú kivégzőgépe
MMA

Visszatér Todd Duffee, a UFC egykori nehézsúlyú kivégzőgépe


A KSW-ben lesz jelenése hamarosan a félelmetes ütőerejű amerikainak.

Todd Duffee egykor a UFC egyik nagy nehézsúlyú reménysége volt. A hihetetlen fizikummal rendelkező bunyós négy első, és egy kétmenetes győzelemmel érkezett a UFC-be 2009-ben, ahol mindössze hét másodperc alatt kiütötte ellenfelét (ez a UFC történelmének harmadik leggyorsabb finise), Tim Hangue-t, aki 10-1-es mérleggel rendelkezett, tehát nem volt kispályás.

Miután a következő meccsén kiütötték, távozott a UFC-től, mégpedig bérfeszültség miatt, ami a UFC mai helyzetét ismerve, egyáltalán nem meglepő. Ez után Overeemmel került össze az azóta megszűnt DREAM promócióban, aki szintén kiütötte.

2012-ben tért vissza Dana White-ékhoz, ahol betegen TKO-zta Philip De Fries-t, elérve ezzel egy 8-2-es mérleget. Ez után Parsonage-Turner szindrómát is diagnosztizáltak nála, ami a kar zsibbadásával és fájdalmával jár. Egy makacs vállsérülés is hátráltatta őt a karrierje megvalósításában. Legutóbb 2019-ben harcolt, ezen a meccsen Jeff Hughes a szemébe nyúlt, de úgy, hogy nem tudta folytatni a bunyót. Kilenc győzelméből kilenc KO-s.

Miután az orvosok rendbe tették a vállát és a térdét is, 2021-ben elkezdett komolyan edzeni. Tegnap jelentették be, hogy a KSW, Európa egyik legnagyobb MMA promóciója igazolta őt le, ahol pont De Fries most a bajnok. Todd a hároméves kihagyás ellenére a neve és az "előélete" miatt lehetőséget kapott arra, hogy elvegye Philiptől a nehézsúlyú bajnoki övet.De Fries azt írta, ezúttal visszaüt majd neki. Ő most egy nagyon szép, 10 mérkőzéses nyerő szériában van, a KSW-ben nem talált legyőzőre – még.

Ez lesz Duffee karrierjének első visszavágója, eddig sosem bunyózott senkivel sem kétszer – igaz, ez sem túl meglepő, hiszen mindössze 13 bunyója volt eddig, sajnos keveset láthattuk akcióban.

A mérkőzést február 25-én rendezik, és aki gondolja, simán kilátogathat rá minimális ráfordítással, mert itt lesz a szomszédban, a cseheknél.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá