Visszatér könnyűsúlyba Nate Diaz
MMA

Visszatér könnyűsúlyba Nate Diaz


A kisebbik Diaz fivér könnyűsúlyban kezdte bunyókarrierjét. 2010-ben, 11-5-ös mérleg után felment váltósúlyba, de 4 mérkőzés után ismét meggondolta magát, és visszatért könnyűbe.

A McGregor elleni győzelmét váltósúlyban aratta, legutóbbi mérkőzésén, Jorge Masvidal ellen szintén váltóban indult. Úgy tűnik, a sors megismétli önmagát, Nate ugyanis 4 váltósúlyú meccs után ismét könnyűsúlyra vált – tudatta a hírt az éjjel Dana White.

A UFC elnöke azt mondta, nincs még ellenfele Nate-nek, időpont meg végképp nincs, de "szeretni fogjuk", ha összejönnek a tervek. Azt is tudjuk, hogy NEM Tony Ferguson ellen bunyózik Diaz. A következő, sokat sejtető sorokat idézzük White-tól:
"Nagyon jó pozícióba kerülne Nate, ha meg tudná nyerni a következő meccsét, mert a következő ellenfelével szintén egy nagyon jó bunyót tudnának összehozni."

A könnyűsúly a legforróbb divízió a UFC-nél. A felső súlyhatára 70 kiló, ami egy átlagos férfi testsúlynak mondható (versenyformában persze), tehát itt nagyon sokan versenyeznek. Itt vannak a sport legnagyobb sztárjai is, úgy mint Conor McGregor, Khabib Nurmagomedov, vagy épp Tony Ferguson.

Mit gondoltok, érik a Conor-Diaz 3?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá