Visszaszerezte címét a pehelysúlyú király a Bellator 178-on (videó)
MMA

Visszaszerezte címét a pehelysúlyú király a Bellator 178-on (videó)


Patrício Freire szubbal vette vissza Daniel Straustól a trónt.A budapesti Bellator 177 után Scott Cokerék az Egyesült Államokba utaztak, a Connecticutban található Mohegan Sun Arénában tartották legújabb gálájukat, ahol a pehelysúlyú bajnoki cím sorsa volt terítéken. Összesen 14 meccset rendeztek, ezeknek pontosan a fele végződött idő előtti finissel.

A címmérkőzés

A főmeccsen a korábbi bajnok, Patrício Freire kihívóként csapott össze Daniel Straus-al, akitől két éve a 2015-ös Bellator 145-ben vesztette el a trónt. A két rivális most csapott össze negyedszer, tehát a felek mondhatni elég jól ismerték egymást. A brazil ezúttal könnyedén legyőzte Danielt, az első menetben többször talált, bár egyik sem volt nagy találat. A második elején Daniel megpróbálta levinni a földre Freirét, aki erre egy nagyon szoros guillotine fojtással válaszolt, olyan erősen szorította Straust, hogy esélye sem volt kiszabadulni, ezért villámgyorsan kopogott, 0:37-nél. Ezzel a győzelemmel Patrício 3-1-re vezet Daniellel szemben, így valószínűleg ötödjére már nem hozza össze őket a sors, az MMAFighting szerint Patrício egy másik Daniellel szemben védheti meg címét a közeljövőben, ez az úriember pedig nem más, mint Daniel Weichel, akit a Bellator 177-en a magyar közönség élőben is láthatott bunyózni.

Ilima-Lei Macfarlane vs. Jessica Middleton

Az előmeccsen két légsúlyú amazon, név szerint Ilima-Lei Macfarlane és Jessica Middleton feszült egymásnak, ez a meccs is idő előtt ment le, a nézők tehát nem panaszkodhattak a gála végén, volt elég látnivalójuk, ellentétben ugye a budapesti Bellator 177-tel.

Macfarlane egy szoros armbarral kapta el Middletont, aki hősiesen küzdött, de ha nem kopog 2:15-nél az első menetben, akkor Macfarlane biztosan eltöri a karját. A győztes Ilima-Lei ezzel megtartotta veretlenségét, amit immár 6 mérkőzés óta őriz. Címmeccset neki!

A főkártya egy brutális meccsel kezdődött: A.J. McKee (8-0) fejrúgással végezte ki Dominic Mazzottát, aki megpróbálta elvenni tőle veretlenségét. Ezt, illetve az összes többi meccs legfontosabb eseményeit vissza tudjátok nézni az alábbi videón. 


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá