Virág András első menetes TKO-val győzött a Karate Combat-ban!

Virág András első menetes TKO-val győzött a Karate Combat-ban!


84 kiló helyett ezúttal 80 kilóban bunyózott Virág "A Titán" András egy 9-szeres brazil nemzeti bajnok karatéssal, Gilmarcos De Bastos-szal. A magyar karatéka 1-1-es mérleggel lépett be a Karate Combat "vermébe", a brazilnak ez volt az elő meccse.

Mint azt korábban megírtuk, András meccsei mindig nagyon izgalmasak, és az akcióra most sem kellett várnunk. Nem volt kóstolgatás, bemelegítés: egyből agresszíven ment előre – és ezt jól tette, mert ezt pontozzák a bírók.

Lábrúgásokkal operált, de fejet is célzott a TDMG csapat tagja, ügyesen hajolt el az ütések elől. Másfél perccel a vége előtt azonban a földre birkózta őt a brazil, és ground-and-pound-ban részesítette. András jól védekezett, aztán visszavágott: 40 másodperccel a menet vége előtt egy gyönyörű jobb csapottal a földre küldte a brazilt!!

A magyar kiválóság megsorozta ellenfelét, aki szédelegve próbált felállni, de a mérkőzésvezető közbeavatkozott, mert nem védekezett intelligensen, esett-kelt.

Gilmarcos eleinte tiltakozott a döntés ellen, de a mérkőzésvezető nem hagyta magát, és véget vetett a mérkőzésnek!A bunyót ezen a linken tudod visszanézni:Gratulálunk!!!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá