Vinny Magalhaes nem kopogott Craig Jones boka feszítésére

Vinny Magalhaes nem kopogott Craig Jones boka feszítésére


Vasárnap lezajlott Chael Sonnen saját grappling rendezvénye, a Submission Underground 13. Már az előző útjába sem állhatott a karantén, ezúttal is hasonló volt a felállás: egy átalakított gabonasilóban két ember egymásnak feszül, nem kísérhette őket senki, egy operatőr és egy bíró van. Még maga Sonnen sem volt fizikailag jelen, külső helyszínről kommentálta az eseményt.

A főmeccsen először került egymással szembe Craig Jones és Vinny Magalhaes. Azt hiszem rajtam kívül még sokan voltak kíváncsiak, mi lesz a vége ennek, hiszen a BJJ két titánjáról van szó.

Jones rögtön az elején bevállalta a guard játékos szerepét, majd Vinny bal lábát támadta. Vinny-nek sikerült szabadulnia egy durva heel hook-ból, de rövid időn belül nyilvánvalóvá vált, hogy valami nincs rendben azzal a lábbal, végül verbális kopogással adta fel, amikor az óra 4:21-nél járt. Valószínűleg Vinny bokája kiugrott, Jones az Instagram oldalán azt állította, hogy eltörött.Ezt megelőzően a Bellator veretlen középsúlyú harcosa Austin Vanderford csapott össze Richie Martinez-zel. Martinez rubber guard-dal próbálkozott, ami várható volt tőle, de Vanderford ügyesen védekezett. Mindenki meglepetésére a második hosszabbításban sikerült lekopogtatnia Martinezt egy fojtással.A főkártya első meccsén Gabriel Checco küzdött a UFC veterán Jake Ellenberger-rel. Ellenberger próbált a domináns pozícióból kezdeni valamit, Checco azonnal a guard-ot választotta. Alig a két perccel a meccs kezdete után Checco egy háromszög fojtással nyert.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá