Videón, ahogy a 16 éves Anthony Ruiz leüti Arlovski-t sparring közben

Videón, ahogy a 16 éves Anthony Ruiz leüti Arlovski-t sparring közben


Na jó, inkább csak letérdelteti. Ettől függetlenül ez elég impozáns, főleg, ha kiszámoljuk, hogy a 2005 környékén készült videó idején Andrei Arlovksi 26 éves volt. Akkoriban az elég nagy névnek számító Tim Sylvia-t is sikerült legyűrnie.

Ruiz a videót Instáján osztotta meg, nagyjából ezzel az aláírással:

“16 éves voltam, mikor abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy az egykori nehézsúlyú UFC bajnokkal kesztyűzhettem. Nagyon kemény srác, felér a Pitbull névhez. Azért sikerült neki egy kis gondot okoznom.😂 Kösz bajnok!...”A felvétel a Wildcard Boxing Club termében történt, ahol nem más, mint a legendás Freddie Roach a góré. Akinek mégsem cseng ismerősen, Freddie olyan bajnokokat nevelt ki, mint Manny Pacquiao, Miguel Cotto, Julio César Chávez Jr., James Toney, de dolgozott GSP-vel is.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá