Videó: Rafael Carvalho 44 másodperc alatt kiütötte olasz trónkövetelőjét

Videó: Rafael Carvalho 44 másodperc alatt kiütötte olasz trónkövetelőjét


Brutális kiütés a Bellator 190-ben.


Rafael Carvalho a címvédését megelőzően azt mondta, úgy érzi, a bíróknak nem lesz túl sok dolga a meccsen, és láss csodát, így is lett. Alessio Sakara 44 másodpercnyi rivaldafény és akció után szépen lefeküdt a földre csicsikálni, és az öv nélkül térhetett haza – de egy ilyen vereség után még annak is örülhet, hogy még életben van. Mellesleg ha győzött volna, ő lett volna az első olasz, aki ezt megtette. De tudom, sok a mondatban a "volna".


Carvalho a Bellator egyik legdominánsabb bajnoka, 15-1-es mérlege van, első vereségét profi debütálásakor vesztette el, a tanulópénz után viszont szinte mindenkit kivégzett, akit elé állítottak, 15 meccset nyert egyhuzamban, 12-t nyert TKO-val, igaz, szubos győzelme még nincs. Nem ez a 44 másodperc a leggyorsabb KO-ja, 2013-ban, az Adventure Fighters Tournament 4 tornán 39 mp alatt intézte el riválisát.


Érdekesség, hogy ugyanezen a gálán (mármint a Bellator 190-en) lépett fel az a Gabriel Varga is, aki Görbics Gábortól kapott ki a Bellator budapesti rendezvényén. A Bellator Kickboxing 8-on Varga a 2. menetben TKO-val győzött:A kick-box részleg főmeccsét Raymond Daniels, a WAKO 2015-ös vb aranyérmese vívta, aki Győrfi Csabát verte meg legutóbb egy gyönyörű (igen, sajnos ezt a kifejezést kell használnom, bármennyire is szerettem volna, ha Csaba nyer, de ami szép, az szép akkor is, ha nem az nyer, akinek mi szurkolunk – a szerk.) pörgő hátsó rúgással a Bellator budapesti rendezvényén. Daniels most is idő előtt nyert, Karim Ghajji (igen, ő is ott volt a budapesti Bellator gálán, Laszák Zoltán verte meg megosztott pontozással) legnagyobb bánatára. Erről a meccsről sajnos nem találtam felvételt.

Joe Schilling is bunyózott, ő Filip Verlindent pontozta ki:A 41 éves John Wayne Parr-ról, minden idők egyik legjobb középsúlyújáról (10-szeres világbajnok, mérlege: 97-31) sem feledkezhetünk meg, aki idő előtti kivégzéssel örvendeztette meg a közönséget. Félelmetes tudás van a birtokában, az biztos.Szólj hozzá