Videó: nézd meg Joe Rogan és John Wayne Parr edzővideóját

Videó: nézd meg Joe Rogan és John Wayne Parr edzővideóját


Időről időre előkerül Joe Rogan-ról, a UFC szakkommentátoráról egy-egy edzővideó, amitől általában le szokott esni az álla annak, aki nem ismeri őt. A legtöbben ugyanis csak annyit látnak Rogan-ből, hogy odamegy a bunyósokhoz interjúzni a meccsek végén. Valójában Rogan egy irdatlan magas szinten képzett harcművész, jártas brazil jiu jitsuban és taekwon-do-ban is például.

Joe most egy legendás muay thai és kick-box versenyzővel, John Wayne Parr-ral edzett együtt, és erről szerencsére több, eszméletlenül jó videó is készült a mi legnagyobb örömünkre:

Rogan pár éve még Georges St-Pierre-t oktatta ki arról, hogyan kell kivitelezni az egyik kedvenc rúgását, a turning side kick-et, most viszont ő kapott leckét a 10-szeres világbajnok Parr-tól. A lecke címe: hogyan legyen erős a switch kick-ünk.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá