Videó: így védte meg címét az MMA-ban is jártas Karate Combat bajnok

Videó: így védte meg címét az MMA-ban is jártas Karate Combat bajnok


Az este a karate.com-on volt nézhető a Karate Combat könnyűsúlyú bajnoki címmérkőzése, ami két veretlen karatéka között zajlott.

A címvédő Edgars Skivers (4-0) pontozással győzte le 5 menet alatt az övére éhező Bruno Assis-t (4-1), akit most először láthattunk veszíteni a promócióban. Skivers iszonyat gyors volt, elhajolt Bruno – egyébként gyönyörű – rúgásai elől, az övéi viszont rendre találtak fejre is és testre is.

Mutatjuk a highlight-okat, de ha a teljes gála és a teljes mérkőzés érdekel, azt a cikk alján megtalálod.A mérkőzésvezető Marc Goddard volt. A bajnoknak persze annyi előnye volt, hogy MMA-ban is van tapasztalata, 15-5 a mérlege.

Assis nem tudta kihasználni a meccsen, hogy a végtagjai hosszabbak, és a meccs végén hatalmas küzdőszellemről tett tanúbizonyságot: az egész arca vöröslött a bekapott ütésektől és láthatóan nagyon fáradt volt, de nem adta fel, a bajnok nem tudta finiselni. A fiatal harcos előtt fényes jövő áll a vereség ellenére is.

Nagyon jó meccs volt, érdemes végignézni, még annak ellenére is, hogy tudod az eredményt.Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá