VIDEÓ: Diego Sanchez félőrült guruja éles késsel kergeti a bunyósait
MMA

VIDEÓ: Diego Sanchez félőrült guruja éles késsel kergeti a bunyósait


Azt tudjuk, hogy Diego Sanchez nem egy hétköznapi figura, erre karrierje során többször is emlékeztetett már minket. De mióta otthagyta a legendás Jackson Wink MMA edzőtermet, egészen új dimenziókat nyit meg, még önmagához képest is. 

A hangsúly ezúttal inkább új edzőjén van, aki enyhén szólva innovatív módszerekkel próbálja magasabb teljesítményre ösztönözni növendékeit. A fiatalember neve Joshua Fabia és valójában nulla előképzettséggel rendelkezik, ami az MMA-t illeti. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem lehet őstehetség. Az más kérdés, hogy mióta Diego nála edz, nem megy túl jól a szekér. A legutóbbi meccset megnyerte ugyan, de azért mert ellenfele elengedett egy illegális térdrúgást. Előtte pedig Michael Chiesa gyakorlatilag felmosta vele a tatamit, miközben Joshua a sarokból olyan hasznos tanácsokkal látta el Diegot, mint: “Légy olyan mint Tyson!”. Azt már alig merem hozzátenni, hogy Joshua a meccs előtt figyelmeztette az orvosi komissziót, hogy megtanított Diegonak egy halálos fojtástechnikát, szóval csak legyenek résen.

A guru legutóbbi akciója ezeken messze túltesz. Emil Meek, a UFC váltósúlyú harcosa gondolta, hogy érdemes lenne alternatív edzésmódszerekkel kiegészíteni eddigi tudását, szóval leugrott a School of Self Awareness névre hallgató, Joshua Fabia nevével fémjelzett edzőterembe. Twitteren osztotta meg, hogy is néz ki arrafelé egy edzés.Diego Sanchez a jövő hétvégén fog küzdeni az ausztrál Jake Matthews-szal, meglátjuk mennyire segítenek a késes technikák.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá