Videó: Anderson Silva fia TKO-zott muay thai-ban

Videó: Anderson Silva fia TKO-zott muay thai-ban


A UFC szupersztárjának, Anderson Silvának már felnőtt fia van. Aki szintén küzdősportoló, és az apja nyomdokaiban jár. Gabriel Silva június 15-én debütált muay thai szabályrendszerben, Nick Navarro volt az ellenfele félnehézsúlyban, a WCK 35 gálán, Kaliforniában.

A brazil kétszer is a padlóra küldte riválisát, amiről maga "A Pók” posztolt videót az Instagramra:

Remélhetőleg még sok kivégzést láthatunk tőle, idővel MMA-ban is.

Nagyon fura, de van egy szintén brazil bunyós, akit Gabriel Silva-nak hívnak, veretlen (8-0), de nem Anderson fiáról van szó. Itt nézheted meg a bunyós Sherdog-os mérlegét.

A Pók a következő szavakkal bíztatta fiát, és azt is elhintette, hogy ez is hozzásegíti ahhoz, hogy ott tudja hagyni az MMA-t:

“Nagyon büszke vagyok. Nagyon sokat láttam magamból benned ma. Boldog vagyok, és úgy gondolom, közelebb kerültem ahhoz, hogy vissza tudjak vonulni.”


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá