Videó, ahogy a 23 éves Brock Lesnar megnyeri az NCAA div I birkózó bajnokságot

Videó, ahogy a 23 éves Brock Lesnar megnyeri az NCAA div I birkózó bajnokságot


Brock Lesnar-t a magyar küzdősport világának legnagyobb része az után ismerte meg, miután csatlakozott a UFC-hez.

Személy szerint én onnantól kezdtem el őt követni, miután eljutott hozzám egy videó arról, ahogy kidönt egy ajtót a helyéről, miután visszanézi a meccsfelvételt arról, ahogy Frank Mir direkt nem engedi el őt időben, miután lekopogott egy térdfeszítést.

Sajnos már csak ilyen minőségben tudom megmutatni a videót:Mielőtt a UFC-be lépett volna, Lesnar pankrátorkodott. Még korábban pedig birkózó volt – méghozzá olyan, akitől mindenki rettegett.

A UFC leendő nehézsúlyú világbajnoka már huszonévesen is hegyomlásnyi volt, genetikájából adódóan (meg persze a cuccozás miatt, ami azért nem mindenkiből tud ilyen izmos embert varázsolni) mindenki fölé tornyosult, és nem csak magasságban, széltében is.

A 2000-es évben a legnagyobb presztízsű amerikai birkózó bajnokságon vett részt, az NCAA első divíziójában, a tornát meg is nyerte. Egy viszonylag friss videón megnézhetjük, hogyan:Ekkor Lesnar mérlege 30-1 volt birkózásban. 7 évvel ez után választotta az MMA-t, a UFC-s bajnoki címét pedig 2008-ban szerezte meg. Főiskolai évei alatt 106-5-ös mérleget bunyózott össze.

Legenda!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá